ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Γνωστή Φαληριώτισσα δημοσιογράφος έγκυος από Ισπανό πρίγκιπα.Διαβάστε το love story τους!


 

Ο πατέρας της γνωστής δημοσιογράφου ήταν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου! Η ίδια έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στη δημοσιογραφία, η οποία διεκόπη όταν ο έρωτας έβαλε το χεράκι του! Η ιστορία της με τον Ισπανό πρίγκιπα μοιάζει βγαλμένη από τα παραμύθια!

Ο λόγος λοιπόν για την Νάντια Χαλαμανδάρη και τον πρίγκιπα Φερνάντο, οι οποίοι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο μάλιστα είναι και αγόρι.

Η πριγκιπική ερωτική ιστορία έγινε γνωστή πριν από λίγες ημέρες, από το ισπανικό περιοδικό Hola!, που κυκλοφόρησε με φωτογραφίες της Νάντιας Χαλαμανδάρη και του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο, πρώτου εξαδέλφου του βασιλιά της χώρας Φελίπε.


Το περιοδικό αποκαλύπτει, ότι η Ελληνίδα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, και το σημαντικό είναι, ότι το φύλο του μωρού είναι αγόρι, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα στη διαδοχή του ισπανικού θρόνου...

Και αυτό γιατί μέχρι στιγμής ο βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του Λετίτσια έχουν αποκτήσει δύο κόρες και όχι τον υιό που θα τον διαδεχτεί. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ο γιος της Νάντιας Χαλαμανδάρη και του πρίγκιπα Φερνάντο θα είναι μετά από χρόνια ο επόμενος διάδοχος του ισπανικού θρόνου και η Ελληνίδα δημοσιογράφος μια βασιλομήτωρ.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη εκτός από την απόλυτη ευτυχία και την προσμονή της για τον καρπό του έρωτα της με τον πρίγκιπα Φερνάντο, ζει το δικό της πριγκιπικό παραμύθι... αν και η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από το ίδιο το ζευγάρι.
Με βάση τα παραπάνω, ο επόμενος διάδοχος του Ισπανικού θρόνου θα έχει και Φαληριώτικο αίμα, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τους Φαληριώτες! Ας θυμίσουμε ότι η μητέρα του νυν βασιλιά Φελίπε, βασίλισσα Σοφία είναι αδελφή του δικού μας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος φυσικά φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενος για το χαρμόσυνο γεγονός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου