ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Αίσχος! Εκτός των 100 δόσεων οι Ελεύθεροι επαγγελματίες!

Έξω από τη ρύθμιση των 100 δόσεων φαίνεται πως βρίσκονται για την ώρα, αρκετοί ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, εξαιτίας της αύξησης του επιτοκίου αποπληρωμής στο 5,05%. Το αστείο της όλης υπόθεσης πάντως, είναι πως όλο αυτό συνέβη χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα κάποια άλλη ενημέρωση!

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, ο οποίος απέστειλε στον Διοικητή του ΟΑΕΕ, κ. Δ. Τσακίρη επιστολή, με την οποία ζητάει να δοθεί παράταση για τη ρύθμιση των οφειλών στο ταμείο.

Δείτε αναλυτικά το τι αναφέρει η επιστολή: «Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΕΕ, αναφορικά με τους ασφαλισμένους που τηρούν τη ρύθμιση του Ν.4321/2015, προβλέπονταν ότι η δόση 31/03/2016 θα καταβληθεί προσαυξημένη, σύμφωνα με το νέο επιτόκιο αποπληρωμής (5,05%) Ν.4336/2015 και για το νέο ποσό της δόσης, θα τους αποστέλλονταν ατομικό ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα. Εν τούτοις, σύμφωνα με καταγγελίες μελών του Συλλόγου μας, οι ασφαλισμένοι δεν έχουν λάβει σχετικό ατομικό μήνυμα και τα προβλεπόμενα χρήματα της δόσης που κατέθεσαν στη συνεργαζόμενη Τράπεζα δεν απορροφήθηκαν. Ως εκ τούτου, θεωρούμε δίκαιο να δοθεί μια εύλογη παράταση, ώστε οι ασφαλισμένοι αφού ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα, να μπορέσουν να επανενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση καταβάλλοντας το σχετικό ποσό της δόσης που τους αναλογεί, χωρίς να χάσουν κανένα από τα προνόμιά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου