ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο Διονύσης Χατζηδάκης ετοιμάζει τον "κήπο της Εδέμ" στο Παλαιό Φάληρο με 72.000 ευρώ;

 
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης "πέρασε" στο δημοτικό συμβούλιο της 9ης Μαρτίου 2016 απόφαση για την προμήθεια σπόρων, φυτών και δενδρυλλίων κόστους 72.000 ευρώ! Επειδή πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε για να δικαιολογήσουμε την απόφαση αυτή του Δημάρχου είναι ότι ετοιμάζει τον Κήπο της Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο!
Πού θα φυτευθούν άραγε τα λουλούδια και δενδρύλλια, το κόστος των οποίων θα φτάσει τα 72.000 ευρώ; Μήπως ο δήμαρχος σκοπεύει να παραγγείλει εξωτικά ή σπάνια φυτά από το εξωτερικό, εξού και το τεράστιο χρηματικό ποσό που θα δαπανήσει; Τελικά για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει τον ... "τίτλο" του πρωτοπόρου Δημάρχου!
Εκτός, και αν απώτερος στόχος του είναι κάποια πολυτελή διοργάνωση μέσα στο καλοκαίρι ή κάποιο κοσμικό γεγονός και θέλει να ... "εξοπλίσει" κατάλληλα κάποιο σημείο του Φαλήρου ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί υψηλούς καλεσμένους, πολιτικές φυσιογνωμίες και κοσμικά πρόσωπα. Και εάν ισχύει κάτι τέτοιο, άραγε ποιο θα είναι αυτό το κοσμικό γεγονός;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faliro Press News τα φυτά θα τοποθετηθούν πέριξ του υπό ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου, όπου βρίσκεται και το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Μάλιστα, ο Δήμαρχος επιβλέπει ο ίδιος προσωπικά σε καθημερινή βάση την πρόοδο των εργασιών για τη διαμόρφωση του κήπου, ενώ για να μην χάνει χρόνο έχει μεταφέρει άτυπα το γραφείο του στο συγκεκριμένο σημείο όπου και διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του δήμου!
Την απόφαση δαπάνης 72.000 ευρώ για φυτά και δενδρύλλια γνωστοποίησε στο Faliro Press News ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς, ο οποίος σημείωσε ότι "δεν είναι δυνατόν εν καιρώ κρίσης να δαπανάται ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά φυτών. Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν σημαντικότερες ανάγκες στο δήμο".
Ο κ. Μπουγάς τόνισε ότι οι αποφάσεις για τις δαπάνες του δήμου δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία αφού πρόκειται για χρήματα των δημοτών, τα οποία πρέπει να αξιοποιούνται με σύνεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου