ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΒΟΜΒΑ: Ο Διονύσης Χατζηδάκης, το διαζύγιο και το τρίτο πρόσωπο!

Διαζύγιο παίρνει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης από τη σύζυγό του! Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στα οποία γίνεται λόγος για γαμήλια πάρτι γκέι και λεσβιών, με το δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου να εμφανίζεται θετικός σε τέτοιου είδους διοργανώσεις στο δήμο του, δίνοντας τη συγκαταθεσή του αλλά και βάζοντας την υπογραφή του στη σύναψη συμφώνων συμβίωσης, η σύζυγός του φαίνεται να έχει ενοχληθεί, φτάνοντας στο σημείο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μέσω του δικηγόρου της νομικής υπηρεσίας του δήμου κ. Στέλιου Κατσέλη.
Μάλιστα, το ποτήρι ξεχείλισε όταν τα σχόλια άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν για την ιδιαίτερα φιλική σχέση που διατηρεί ο Διονύσης Χατζηδάκης με το δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη. Έτσι, το κακό δεν άργησε να συμβεί και η κυρία Χατζηδάκη έδωσε τα ... παπούτσια στο χέρι στο σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι το Faliro Press News είχε ασχοληθεί και σε παλαιότερη ανάρτησή του με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μπορείτε να δείτε στο εξής λινκ http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_25.html.

Αλήθεια ή ψέματα όλα τα παραπάνω; Καλό μήνα Φαληριώτες και Φαληριώτισσες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου