ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μπουγάς Τρύφων Δ.Σ. Ελληνικής Αυγής Π.Φαλήρου: "Έργο της ντροπής η Αγίου Αλεξάνδρου"

Ένα βίντεο που πρέπει να δούν όλοι οι Φαληριώτες.


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 ειδικά συνεργεία πραγματοποιούσαν εργασίες επισκευής των κακοτεχνιών στην Αγίου Αλεξάνδρου! Από τότε που ολοκληρώθηκε το έργο συχνά-πυκνά προκύπτουν προβλήματα με αποτέλεσμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να βλέπουμε εργάτες να σκάβουν, να μπαζώνουν, να στρώνουν πλάκες ή να ρίχνουν τσιμέντο!
Που θα πάει αυτή η ιστορία με την Αγίου Αλεξάνδρου; Είναι δυνατόν ένα έργο για το οποίο δαπανήθηκαν 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ να έχει εξελιχθεί σε "έκτρωμα" και οι Φαληριώτες να φοβούνται να περπατήσουν στο συγκεκριμένο δρόμο μη τυχόν και σκοντάψουν και πέσουν; Που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα; Ενάμιση εκατ. ευρώ για λακούβες, τρύπες, σπασμένες πλάκες κ.τ.λ.;
"Να λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για τις κακοτεχνίες και την κατασπατάληση χρήματος από τα ταμεία του δήμου" καταγγέλει ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφων Μπουγάς, ο οποίος περνώντας τυχαία από το σημείο αντίκρισε τους εργάτες και ενημέρωσε το Faliro Press News. 

"Πρόκειται για ένα έργο, για το οποίο δαπανήθηκαν περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ! Παρ΄ όλες τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου Π.Φαλήρου ότι δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ οι δημότες, εντούτοις έχει μπει βαθιά το χέρι στον κορβανά του δήμου και συνεχίζει να μπαίνει για να καλυφθούν οι κακοτεχνίες! Όλες οι επισκευές πληρώνονται από το ταμείο του δήμου και όπως όλα δείχνουν ακόμη και οι νέες γενιές θα συνεχίσουν να πληρώνουν για το έργο "έκτρωμα"!" ανέφερε στο Faliro Press News ο κ. Μπουγάς καταγγέλοντας ότι όταν επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο οι εργάτες αντέδρασαν έντονα προσπαθώντας να τον εμποδίσουν!
Ο κ. Μπουγάς, που έχει θέσει επανειλλημμένως το συγκεκριμένο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο τονίζει ότι θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες αφού πρόκειται για ένα κραυγαλέο σκάνδαλο με προεκτάσεις κατασπατάλησης χρήματος σε βάρος των Φαληριωτών. "Όλες οι επισκευές που γίνονται είναι με λεφτά από τον κορβανά του δήμου. Και σαν να μην φτάνει αυτό, ακόμα και οι επισκευές που πραγματοποιούνται μετά από λίγο καιρό εμφανίζουν νέες κακοτεχνίες" υπογγράμισε στο Faliro Press News, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι οι εργάτες δεν τον άφησαν να πλησιάσει και να δει τι ακριβώς κάνουν. "Που ακούστηκε να παρεμποδίζουν δημοτικό σύμβουλο να ελέγξει τα έργα του δήμου" κατέληξε ο κ. Μπουγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου