ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Βουλή: Στο πλευρό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής Π.Φαλήρου κ.κ. Σ.Μεταξάς και Τρ.Μπουγάς!


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έθεσε επί τάπητος την υποκρισία, την ανικανότητα και την καταστροφή που επέφερε η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να παραιτηθεί άμεσα, μιλώντας σε εκδήλωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στη Βουλή με θέμα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας!

Στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου κ.κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς, οι οποίοι μάλιστα συμμετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην ομιλία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Εν αντιθέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεπουλάει τα πάντα, ακόμα και τον τάφο του Θεμιστοκλή! Οι μαρξιστές θέλουν να διαλύσουν το Εθνικό κράτος των Ελλήνων που ιδρύθηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας.

Επίσης, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη διαδικασία για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των καναλιών που θα λάβει χώρα σήμερα, χαρακτηρίζοντάς την ως κίνηση εντυπωσιασμού. Η Χρυσή Αυγή θα είχε κατεβάσει άμεσα τους διακόπτες στα χρεοκοπημένα τσοντοκάναλα.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου