ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Τρύφων Μπουγάς: "Επιτακτική ανάγκη στους δύσκολους αυτούς καιρούς να γίνει ο δήμος ανάχωμα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία"

 
"Πρώτη προτεραιότητά της δημοτικής αρχής να γίνει η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που αποτέλεσε ως προσωπικότητα την μεγαλύτερη ελπίδα του λαού μας για εθνική και πνευματική αναγέννηση". Αυτό πρότεινε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφων Μπουγάς σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Μετά από πρόσκληση του κ. Μπουγά, 50 φίλοι και πολιτικοί ομοϊδεάτες του από τη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου προσήλθαν σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής για να ανταλλάξουν απόψεις με τη συνοδεία ψαρομεζέδων και ποτού! Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα του Παλαιού Φαλήρου και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την πολιτική κατάσταση στη χώρα από τη διακυβέρνηση Τσίπρα.
Με αφορμή το γεγονός ότι στις 28 Απριλίου το 1998 εκλέχθηκε ο Χριστόδουλος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο οποίος μάλιστα επί εννέα χρόνια ήταν ιεροκήρυκας στο ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαλήρου, ο κ. Μπουγάς πρότεινε να ανεγερθεί άγαλμά του προκειμένου να μην χαθεί η εθνική συνείδηση από τις νέες γενιές. Άλλωστε, ο Χριστόδουλος είχε ιδιαίτερα καλή σχέση με τη νεολαία, την οποία πάντα συσπείρωνε και την οδηγούσε στην Εκκλησία και το δρόμο του Θεού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου