ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Εκλογές ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας: Κουμεντάκος vs Χατζηελένης σημειώσατε Χ! Το ...κέρμα έβγαλε τελικά το νικητή!

Όπως έγραψε προ ημερών το Faliro Press News και επαληθεύτηκε πανηγυρικά, η εκλογή προέδρου νομαρχιακής οργάνωσης στη Β΄1 μεταξύ του Μιχάλη Κουμεντάκη και του Δημήτρη Χατζηελένη εξελίχθηκε σε ... θρίλερ! Οι δύο υποψήφιοι ισοψήφησαν συγκεντρώνοντας έκαστος αριθμό ψήφων (52). Το σχετικό δημοσίευμα του Faliro Press News θα το βρείτε εδώ
Αυτό όμως που ακολούθησε είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς αποκαλύπτοντας το μέγεθος της φθοράς και της ανικανότητας που έχει περιστοιχίσει τη Νέα Δημοκρατία!
 

Τα «γαλάζια» στελέχη συνεχίζουν να σπάνε κάθε ρεκόρ… ευρηματικότητας, κατά τη διεξαγωγή των εσωκομματικών τους διεργασιών.
 

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι Μιχάλης Κουμεντάκος και Δημήτρης Χατζηελένης, ισοψήφησαν με 52 ψήφους. Κι αφού το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο στην εκλογική διαδικασία, στη συνέχεια… διαγωνίστηκαν στο «κορώνα-γράμματα», στο οποίο σύμφωνα με το parapolitika.gr, νικητής αναδείχθηκε ο κ. Χατζηελένης.

Υ.Γ: Αν μη τι άλλο, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους «γαλάζιους» για έλλειψη… φαντασίας!

Υ.Γ.2: Πληροφορίες που κάνουν λόγο για εισηγήσεις στην ηγεσία περί θεσμοθέτησης του «μπαρμπουτιού» στις ισοπαλίες, δεν επιβεβαιώνονται!

Και μετά ο Κυριάκος περιμένει να γίνει Πρωθυπουργός; Μάλλον μόνο στα όνειρά του θα το ζήσει το πρωθυπουργιλίκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου