ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

"Ίτε Παίδες Ελλήνων": Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στην 13η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής (φώτο-βίντεο)

Με την μαζική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας που αντιστέκεται πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Το παρών έδωσαν εκατοντάδες νέοι και νέες από κάθε γωνιά της Αττικής. Φυσικά, η εκπροσώπηση του Παλαιού Φαλήρου και γενικότερα των Νοτίων Προαστίων δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ των παρευρισκομένων είδαμε τον δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής Παλαιού Φαλήρου κ. Τρύφωνα Μπουγά!
Παρά τον πόλεμο λάσπης και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις οι Έλληνες νέοι έδωσαν δυναμικό παρόν, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως θα συνεχίσουν τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας. 


Την εκδήλωση άνοιξε η Συναγωνίστρια Μαρία Σιδέρη - Τσάμη, η οποία κάλεσε τους νέους και τις νέες της Πατρίδας μας να πυκνώσουν τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις δεν μπορούν να σταματήσουν τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, προτρέποντας: "Ίτε Παίδες Ελλήνων"!

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος επεσήμανε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω για να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας.

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια δήλωσε πως τα "παιδιά με τις μαύρες μπλούζες" είναι το πιο δυναμικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής επεσήμανε πως οφείλουμε να αγωνιστούμε για την ελληνική Νεολαία, μην κάνοντας καμία έκπτωση στην Ιδεολογία μας.

Ο βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς υπενθύμισε πως το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής κράτησε ψηλά την Σημαία του Αγώνα απέναντι στις διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου εξήγησε τι συμβολίζει για το Μέτωπο Νεολαίας το ρητό του Νίτσε: "Και εκείνους που τους είδαν να χορεύουν, τους πέρασαν για τρελούς, εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική", καλώντας όποιον θέλει να ζήσει, να πολεμήσει!

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κυρίτσης τόνισε πως το Μέτωπο Νεολαίας ακολουθεί τον δρόμο του Αγώνα, για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, ορθώνοντας το ανάστημα απέναντι στους παγκόσμιους δυνάστες.

Ο ηρωικός Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας με στεντόρεια φωνή προειδοποίησε τους εχθρούς του Έθνους πως ο χρόνος τους τελείωσε, καθώς ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!

Τελευταίος στο βήμα καταχειροκροτούμενος ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος. Έκανε ειδική μνεία στους Αθάνατους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους αριστερούς παρακρατικούς. Παραμένουν οι φωτεινοί και αιώνιοι πρωτοπόροι του Αγώνα μας, καθώς τίποτα δεν μπορεί να λυγίζει την Χρυσή Αυγή.


 

Αναφερόμενος στην λάσπη των τελευταίων ημερών περί του "πλουσιότερου πολιτικού Αρχηγού" κάλεσε τους λοιπούς αρχηγούς του "συνταγματικού τόξου" να ανταλλάξουν την περιουσία τους με την δική του και να δημοσιοποιήσουν, αν τολμούν, το εκκαθαριστικό της εφορίας τους και την δήλωση ΕΝΦΙΑ. Η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αταλάντευτη ενάντια στην πλουτοκρατία και την διαπλοκή και να οδηγηθούν οι κλέφτες στην φυλακή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου