ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Διονύσης Χατζηδάκης: «Έχω φάει τα λυσσακά μου, δεν μπορώ να βρώ ογκόλιθους»! Τι να τους κάνετε κ. Δήμαρχε, να τους δέσετε στο λαιμό σας και να πέσετε στη θάλασσα;

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι ψάχνει να βρει ογκόλιθους και δεν μπορεί! Τι να τους κάνει; Μήπως σκέφτεται να τους δέσει στο λαιμό του και να πέσει στη θάλασσα, όπως ο συνονόματός του Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην αξέχαστη ελληνική ταινία «Για ποιον χτυπά η κουδούνα;». Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο ότι «θέλω να προστατέψω το σημείο στο χώρο του Sea Park από το Νοτιά, όπου δεν έχει ογκόλιθους, στο διάδρομο, ο οποίος στο βάθος βγάζει στη θάλασσα. Έφαγα τα λυσσακά μου, δεν μπορώ να βρώ πουθενά ογκόλιθους σε κανένα νταμάρι».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκανε παρέμβαση ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί για το Φάληρο» Γιάννης Τριάντος, ο οποίος είπε στο Δήμαρχο να ψάξει για επαρχιακό νταμάρι. «Να βρούμε επαρχιακά νταμάρια. Αλλά δεν ξέρω το κόστος πόσο είναι» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τριάντος.

«Κοστίζει 350 ευρώ το δρομολόγιο. Και χρειάζομαι τουλάχιστον 100 αυτοκίνητα εκεί. Αν πούμε να φέρουμε από την επαρχία δεν ξέρω πόσο θα ανέβει το κόστος» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης.

Μα που είναι το πρόβλημα κ. Χατζηδάκη; Λεφτά υπάρχουν… Εδώ εγκρίνατε 72.000 ευρώ για σπόρους και δενδρύλλια και άλλα 80.000 ευρώ για λάμπες. Να μην αναφέρουμε το έργο- ντροπής της Αγίου Αλεξάνδρου που κόστισε 3 εκατ. ευρώ, τα οποία πετάχτηκαν στα σκουπίδια αφού οι κακοτεχνίες είναι αμέτρητες. Δεν θα βρείτε λεφτά για τους ογκόλιθους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου