ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Πρόταση του Γιάννη Τριάντου για το Παλαιό Φάληρο έγινε πράξη στο δήμο ...Ηρακλείου Αττικής!

O δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Μαζί για το Φάληρο" κ. Γιάννης Τριάντος πρότεινε προ ημερών στο δημοτικό συμβούλιο να προσληφθεί στο δήμο με σύμβαση ένας γεωπόνος, ο οποίος να γνωρίζει από μπόλιασμα δέντρων για να μπολιάσει τις χιλιάδες νερατζιές που υπάρχουν στο Παλαιό Φάληρο.
Ο κ. Τριάντος τόνισε ότι "αυτή τη περίοδο τα πεζοδρόμια ειναι γεμάτα από ώριμα και σάπια νεράτζια. Πέρα του γεγονότος ότι αισθητικά δεν είναι ωραίο το θέαμα και μυρίζουν άσχημα, είναι και επικίνδυνο να συμβούν ατυχήματα αν τα πατήσει κάποιος".
 

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "εάν οι νερατζιές γίνουν λεμονιές, πέρα από το όμορφο θέαμα και το ευωδιαστό περιβάλλον, ο κάθε δημότης θα μπορεί να νοστιμεύει το φαγητό του με λεμόνια από το πεζοδρόμιο της αυλής του και θα έχουμε καθαρά πεζοδρόμια. Η πόλη μας θα αποκτήσει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα την κάνει ξεχωριστή. Αρκετοί δημότες με δική τους πρωτοβουλία και για κάποια δέντρα μπροστά στο σπίτι τους, ήδη το έχουν κάνει". Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Στο μεταξύ, δήμος της Αττικής πρόλαβε και έκανε πράξη την ιδέα του κ. Τριάντου! Δεν θα έχουν την ανάγκη οπωροπωλείων από εδώ και στο εξής οι κάτοικοι του Ηρακλείου (όσον αφορά τουλάχιστον τα λεμόνια) αφού ο Δήμος του Ηρακλείου μπόλιασε τις νεραντζιές για να δίνουν λεμόνια.

Η -κατά γενική ομολογία- έξυπνη κίνηση του Δήμου, άρεσε πολύ στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να πατήσουν Like, να αφήσουν σχόλια και να μοιραστούν την είδηση στο Facebook.

Η ανάρτηση:

"Καλημέρα... Το τελευταίο διάστημα μπολιάστηκαν οι νεραντζιές στις γειτονιές του Κέντρου προκειμένου, σε λίγο καιρό, να δώσουν λεμόνια. Λεπτομέρεια, θα πει κανείς, αλλά είναι αυτές οι μικρές παρεμβάσεις που δείχνουν το μεράκι για να γίνει η πόλη μας λιγάκι πιο όμορφη..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου