ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

"Ζούγκλα" το Ελληνικό λόγω των μεταναστών: Βρωμιά, ναρκωτικά και πορνεία!

Σε ... "ζούγκλα" έχει μετατραπεί το Ελληνικό, όπου φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες. Και δεν είναι καθόλου υπερβολή ο όρος "ζούγκλα" για την κατάσταση που επικρατεί.

 Υπάρχουν μόλις 10 τουαλέτες για 6.000 άτομα, ενώ τόσο στον εξωτερικό χώρο όσο και στο εσωτερικό των κτιρίων όπου διαμένουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες οι δυσοσμία είναι αφόρητη. Μάλιστα, οι τελευταίοι προκειμένου να αερίζεται ο χώρος και να φύγει η δυσοσμία έσπασαν τα παράθυρα για να μπαίνει αέρας.

Την ίδια στιγμή, τις νύχτες γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου, ο οποίος αποκαλύπτει ότι στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες, εκδίδονται ανήλικα παιδιά. Και σε όλα αυτά η Αστυνομία φυσικά είναι απούσα.

Ο Ανδρέας Κονδύλης κατήγγειλε πως ο δήμος έχει την πληροφορία ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι, εκδίδουν ανήλικα παιδιά.

«Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλίμου.

Στην συνέχεια υπογραμμίζει πως το φαινόμενο της παιδικής πορνείας είναι πιο έντονο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

«Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια, καταλαβαίνετε. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα, ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση».

Τέλος τόνισε πως η αστυνομία, παρότι γνωρίζει, έχει ελλιπή φρούρηση. Διερωτήθηκε μάλιστα πώς δέκα αστυνομικοί προστατεύουν καταυλισμό 6.000 ανθρώπων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου