ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ο εύθικτος Δήμαρχος Π.Φαλήρου Δ.Χατζηδάκης τα ... "έβαλε" πάλι με το Faliro Press News! (βίντεο)

Αρκετή δόση γέλιου είχε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου! Τουλάχιστον οι δημοτικοί σύμβουλοι που παραβρέθηκαν το ευχαριστήθηκαν. Για το δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη δεν ξέρουμε αφού από την αντίδρασή του καταλαβαίνουμε ότι μάλλον παρεξηγήθηκε.

 Ένας απίστευτος διάλογος εκτυλίχθηκε μεταξύ του Διονύση Χατζηδάκη και του δημοτικού συμβούλου της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνα Μπουγά με τον τελευταίο να λέει, απευθυνόμενος στο δήμαρχο "δεν με καλέσατε". Ο κ. Χατζηδάκης δράττοντας την ευκαιρία απάντησε αμέσως "όχι, θα σε καλέσει τώρα ο Ψινάκης μια και λες ότι παντρευτήκαμε στο Faliro Press News", αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για υποτιθέμενη ανάμειξη του κ. Μπουγά στην ομάδα συνεργατών του Faliro Press News.

Κάτι, το οποίο όπως διαβεβαιώνουμε εμείς οι συνεργάτες του Faliro Press News δεν ισχύει μια και το blog απαρτίζεται από μία ομάδα ανεξάρτητων δημοσιογράφων.

Όσο για το παράπονο του δημάρχου περί αναφορών σε σχέση του ιδίου με τον Ηλία Ψινάκη, αφορά σε παλαιότερο δημοσίευμα του Faliro Press News, στο οποίο αναφερόταν ότι οι δύο δήμαρχοι είναι θετικοί στη φιλοξενία γαμήλιων πάρτυ μεταξύ γκέϊ και λεσβιών στους δήμους τους. Μάλιστα, τότε το Faliro Press News στο πλαίσιο της σάτιρας είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του κ. Χατζηδάκη με τον Ηλία Ψινάκη, που τους έδειχνε να έχουν παντρευτεί. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/03/blog-post_25.html.

Χιούμορ κάνουμε κ. Χατζηδάκη, μην μας θυμώνετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου