ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Μετά τη Μύκονο οι ξαπλώστρες των 5.000 ευρώ έρχονται και στην παραλία του Π.Φαλήρου!

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι οι ιδιοκτήτες του Nammos στη Μύκονο παρήγγειλαν 300 ξαπλώστες κόστους 5.000 ευρώ η καθεμία! Στόχος τους είναι να προσδώσουν ακόμη πιο χλιδάτο χαρακτήρα στο πιο διάσημο παραλιακό εστιατόριο της Μυκόνου με την ξακουστή παραλία του την οποία επισκέπτονται αστέρες του Χόλιγουντ, μεγιστάνες και εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faliro Press News ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης ετοιμάζεται να κάνει κάτι αντίστοιχο και στην παραλία του Φαλήρου, ένα μέρος της οποίας εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο "Ποσειδών", ενώ στα σκαριά είναι και επικείμενο deal με το ξενοδοχείο "Κοράλλι" για εκμετάλλευση τμήματος της παραλίας μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβος.

Ο κ. Χατζηδάκης αφού συμβουλεύτηκε τον κολλητό του και δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη αποφάσισε να αγοράσει και ο ίδιος ξαπλώστρες κόστους 5.000 ευρώ η μία και να τις τοποθετήσει στην παραλία του Φαλήρου με σκοπό να προσελκύσει πλούσιους τουρίστες!

Από το να δίνει 70.000 ευρώ για φυτά, σπόρους και δενδρύλλια καλύτερα να αγοράσει ξαπλώστρες να απολαμβάνουν οι επισκέπτες τη θάλασσα με άνεση!

Βέβαια, αν δεν απομακρυνθούν άμεσα οι άστεγοι μετανάστες και ναρκομανείς από την περιοχή, την οποία και υποβαθμίζουν, το σίγουρο είναι ότι οι ξαπλώστρες όχι μόνο δεν θα χρησιμοποιούνται από πλούσιους τουρίστες αλλά από πάμφτωχους, εξαθλιωμένους και άπλυτους αλλοδαπούς και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου