ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Νέα στοιχεία - σοκ δείχνουν ότι η φτωχοποίηση των Ελλήνων έχει χτυπήσει κόκκινο! Διαβάστε περισσότερα

 
Για μια ακόμα φορά, οι έρευνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν το μέγεθος της ανέχειας και της φτωχοποίησης που διέπει τον Ελληνικό Λαό στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής της Χώρας.

Βυθίζεται στη φτώχεια η ελληνική κοινωνία, καθώς, σύμφωνα με έρευνα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το 2015 το 21,4% του πληθυσμού της Χώρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενώ αν προστεθούν και οι ομάδες πληθυσμού που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, το ποσοστό των ανθρώπων που βρίσκονται στην "κόκκινη" ζώνη εκτινάσσεται στο 35,7 %.

Σοκ προκαλεί και το ποσοστό της παιδικής φτώχειας που ανέρχεται σε 26,6% (αυξημένο κατά 1,1% σε σύγκριση με το 2014),ενώ η ανεργία εξελίσσεται σε μάστιγα, με το 18,7% του πληθυσμού να ζει σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο!

Το εμπειρικό υλικό της μνημονιακής διαχείρισης στην Ελλάδα δείχνει ξεκάθαρα ότι τρία συνεχόμενα μνημόνια όχι μόνο δεν καλυτέρευσαν την κατάσταση, έστω και στον ελάχιστο βαθμό, αλλά την χειροτέρευσαν κατά πολύ.

Η οριστική παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, η πλήρη εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας της Χώρας και η "κινεζοποίηση" του Ελληνικού Λαού αποτελούν την αναμενόμενη εξέλιξη μιας τακτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και εξοντώνει την Πατρίδα και τον Λαό των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου