ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ο Διονύσης Χατζηδάκης παραδίδει μαθήματα IQ: "Το μυαλό σας δεν λειτουργεί"! (βίντεο)


«Γι΄αυτό θα πάτε κατά διαόλου. Το μυαλό σας δεν επικοινωνεί καθόλου» είπε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης φαινόταν έξαλλος όταν μιλούσε στον κ. Μαυρομάτη έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου!

Ο κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει με σθένος την απόφασή του να παραχωρήσει τμήμα της παραλίας Παλαιού Φαλήρου στο ξενοδοχείο «Κοράλλι» προς εκμετάλλευση. Επειδή ο κ. Μαυρομάτης είναι αντίθετος με την ενέργεια αυτή ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αντί να προβάλλει κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να τον αντικρούσει αρκέστηκε να του πει «το μυαλό σας δεν επικοινωνεί γι’ αυτό θα πάτε κατά διαόλου».

Είναι γνωστό πώς όποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις του κ. Χατζηδάκη έχει πρόβλημα και το μυαλό του σαφέστατα δεν λειτουργεί σωστά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το θέμα της παραχώρησης της παραλίας Παλαιού Φαλήρου στο ξενοδοχείο «Κοράλλι» στα παρακάτω λινκ:



-Νέο «χτύπημα» Μπουγά σε Χατζηδάκη: Ζητά με προσφυγή του να ακυρωθεί η απόφαση παραχωρήσεως της παραλίας Π.Φαλήρου σε ιδιώτες! http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_22.html
 

-Γ.Φωστηρόπουλος: «Η παραχώρηση της παραλίας στο ξενοδοχείο Κοράλλι είναι για ένα χρόνο»

http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/06/blog-post_17.html
 

-Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ξεπουλάνε όσο-όσο την παραλία Π.Φαλήρου!
 

http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/05/blog-post_30.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου