ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δ.Χατζηδάκης: Συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο μέσα στο καταμεσήμερο καλοκαιριάτικα με 38 θέματα στην ημερήσια διάταξη!

Μόνο ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου θα μπορούσε να κάνει τέτοιο! Ο Διονύσης Χατζηδάκης συγκαλεί δημοτικό συμβούλιο μέσα στο καταμεσήμερο καλοκαιριάτικα με συνολικά 38 θέματα στην ημερήσια διάταξη! Μα είναι δυνατόν;
Πότε θα προλάβουν οι δημοτικοί σύμβουλοι να τελειώσουν με τις καθημερινές εργασιακές υποχρεώσεις τους για να είναι εγκαίρως στη συνεδρίαση; Αυτό δεν το σκέφτηκε; Και έπειτα, είναι δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις και για τα 38 θέματα; Θα το ξημερώσουν στο δήμο!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ειδοποίηση που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τους καλεί σε τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος), την 21η Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 βάσει του άρθ. 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., στη 12η συνεδρίαση για το έτος 2016, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σε συγκεκριμένα θέματα.


Πάλι θα τα "περάσει" τα θέματα στο άψε-σβήσε ο δήμαρχός μας και κανείς δεν θα είναι εκεί για να κάνει αντιπολίτευση. Ευτυχώς, που υπάρχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ελληνικής Αυγής κ.κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφων Μπουγάς και ασκούν δριμεία κριτική όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη στις αυθαιρεσίες του δημάρχου και στην κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η αγωγή που κατέθεσε ο κ. Χατζηδάκης στον κ. Μπουγά για να τον "φιμώσει" και να τον τρομοκρατήσει προκειμένου να μην σχολιάζει με καυστικό τρόπο τα κακώς κείμενα και αποκαλύπτει τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής!

Αυτό αποδεικνύει ότι ο δήμαρχος έχει επίγνωση των αυθαιρεσιών που πράττει και βρίσκεται σε πανικό! Και πολύ καλά κάνει! Αφού πλέον, μετά και την περαιτέρω άνοδο της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία του Φαληρικού λαού είναι στο πλευρό των δύο δημοτικών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν το έργο τους ανεπηρέαστοι και ατρόμητοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου