ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Δ.Χατζηδάκης: Αφιερώνει το τραγούδι "Αρέσω" στην καλλονή δημοτική σύμβουλο Νέλλη Μαυρίδου!

Γνωρίζετε πλέον όλοι οι πιστοί μας αναγνώστες ότι το Faliro Press News έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη. Για εμάς είναι πηγή έμπνευσης για να δημιουργούμε χιουμοριστικά θέματα, τα οποία πιστεύουμε ότι απολαμβάνετε και όλοι εσείς οι πιστοί μας αναγνώστες αν κρίνουμε από τα νούμερα επισκεψιμότητας του blog, τα οποία έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.
 Και μη βιαστείτε κάποιοι να απαντήσετε ότι κάνουμε κακή αντιπολίτευση μέσω αυτών των θεμάτων γιατί πραγματικά απώτερος στόχος μας είναι το χιούμορ, που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη όλοι στις μέρες μας! Άλλο η σάτιρα και άλλο η αντιπολιτευτική τακτική, την οποία όσοι μας ακολουθείτε πιστά θα έχετε διαπιστώσει ότι την εφαρμόζουμε μέσα από σοβαρά θέματα και πάντοτε με αποδείξεις. Ποτέ δεν έχουμε κατηγορήσει τον κ. Χατζηδάκη χωρίς να έχουμε στα χέρια μας αποδείξεις και επίσημα έγγραφα.
 

Γι' αυτό απολαύστε τώρα μία ακόμη στιγμή γέλιου. Ο Διονύσης Χατζηδάκης τετ α τετ με την καλλονή Νέλλη Μαυρίδου στην παραλία Φαλήρου, που έχει γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης το τελευταίο διάστημα λόγω των δρομολογούμενων ενεργειών ξεπουλήματός της.
 

"Έχω κάτι που τραβάει σαν μαγνήτης
κι όλες οι γυναίκες κάνουν πίσω μου ουρά.
Η ματιά μου έχει κάτι που τρελαίνει
και τον πόθο τους φουντώνει στην καρδιά.

Αρέσω παιδί μου, αρέσω,
πώς να το κάνουμε;
Αρέσω παιδί μου, αρέσω
και δε θα πεθάνουμε" τραγουδάει ο Διονύσης Χατζηδάκης στη Νέλλη Μαυρίδου και το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο!
 

Η Νέλλη έκανε το θαύμα της πάλι! Για χάρη της ο Διονύσης Χατζηδάκης άφησε στα κρύα του λουτρού τον επιστήθιο φίλο του Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο τον τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. Άλλωστε, ποιος άνδρας μπορεί να αντισταθεί στην πανέμορφη δημοτική σύμβουλο Παλαιού Φαλήρου Νέλλη Μαυρίδου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου