ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Απίστευτο: Η Μέρκελ ζητά από τον Χατζηδάκη την παραλία Π.Φαλήρου για να την κάνει γυμνιστών!

Ότι θα ... πλάκωναν οι Γερμανοί και στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, αυτό δεν το περιμέναμε! Τα σχέδια του Διονύση Χατζηδάκη για το ξεπούλημα της παραλίας Παλαιού Φαλήρου, το μεγάλο "στολίδι" που διαθέτει η περιοχή και το οποίο αποκαλείται από πολλούς ως το Μαϊάμι της Αθήνας, έφτασαν στα αυτιά της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ!
Η τελευταία μόλις διαπίστωσε ότι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου πουλάει όσο-όσο την παραλία έσπευσε να καταθέσει νέα-άκρως ριζοσπαστική οφείλουμε να ομολογήσουμε- πρόταση αξιοποίησής της. Είναι ευρέως γνωστή η συνήθεια των Γερμανών να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα γυμνοί. Έτσι, λοιπόν, και η κ. Μέρκελ πρότεινε στον Διονύση Χατζηδάκη να της παραχωρίσει τμήμα της παραλίας έναντι αδράς αμοιβής βεβαίως βεβαίως για να το μετατρέψει σε παραλία γυμνιστών.

Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες, για να δελεάσει τον κ. Χατζηδάκη τον διαβεβαίωσε ότι αν και ο ίδιος δεν είναι γυμνιστής θα του επιτρέπει την πρόσβαση στην παραλία μαζί με τους φίλους του (ξέρετε εκείνα τα κουρασμένα παλικάρια με τα οποία φωτογραφίζεται σε κάτι πισίνες) για να παίρνουν μάτι!



 

Ω ρε τι έχει να γίνει στο Παλαιό Φάληρο! Όπως μαθαίνουμε ο κ. Χατζηδάκης φαίνεται να την σκέφτεται σοβαρά την πρόταση. Μάλιστα, έχει ήδη συμβουλευτεί και τον κολλητό του φίλο, δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος φέρεται να τον συμβούλευσε ότι οι γυμνιστές σε συνδυασμό με τα γαμήλια πάρτι γκέι και λεσβιών που θα πραγματοποιούνται στην περιοχή θα την απογειώσουν!
 

Λέτε όντως να συμβούν όλα τα παραπάνω;

2 σχόλια: