ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Δ.Χατζηδάκης: Τι έκανε στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού λίγο πριν από τη μετακόμιση;

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης εθεάθη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας τους αφού το ... δυναμικό του κόμματος μετακομίζει σε νέο χώρο στο Μοσχάτο Αττικής.
Στην ... αποχαιρετιστήρια εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά στελέχη, βουλευτές, φίλοι του κόμματος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα γραφεία ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης δεν σταμάτησε λεπτό να περιφέρεται στο χώρο σαν να έψαχνε κάτι ή κάποιον. Μέχρι και στους αστυνομικούς που ήταν στο σημείο έδινε οδηγίες για το που να σταθούν και τι να κάνουν. Μα τι τον έπιασε; Ήθελε να επιβεβαιώσει τον... τίτλο του "παιδιού για όλες τις δουλειές";



 

Αντιθέτως, αξιοπρεπέστατη, όπως πάντα άλλωσε, ήταν η παρουσία του γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη, ο οποίος συνομιλούσε με τους παρευρισκομένους ανταλλάσσοντας απόψεις για τις επικείμενες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.


Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Σπανάκης έχει πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Συντονιστής της Ομάδας Εργασίας για τον Οικονομολόγο στο Δημόσιο Τομέα. Είναι Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων. Σε ηλικία 29 ετών ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μοσχάτου καθώς και το 2010 στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου οπού συγκέντρωσε τα υψηλότερα ποσοστά της παράταξης ως Υποψήφιος στη συγκεκριμένη περιοχή. Προέρχεται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας, πρωτοξεκίνησε τα βήματα του από Υπεύθυνος Μαθητικού (Μ.Α.ΚΙ) της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Μοσχάτου και ενεργό στέλεχος της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ κατά τα φοιτητικά του χρόνια.

Επίσης, εντοπίσαμε το δημοτικό σύμβουλο Κορυδαλλού κ. Γιάννη Διάκο δίπλα σε ωραίες γυναικείες παρουσίες. Είναι άλλωστη γνωστή η αδυναμία που έχει ο κ. Διάκος στο γυναικείο φύλο.


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου