ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Π.Φάληρο: Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι επωφθαλμιούν το δημαρχιακό θώκο και αναμένουν "πτώση" Χατζηδάκη;

Οι ... "μνηστήρες" για το τιμόνι του δήμου Παλαιού Φαλήρου είναι αρκετοί. Και ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν την αποχώρηση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη και την εκλογή ενός νέου, άφθαρτου προσώπου!

Το τελευταίο διάστημα έχουν οξυνθεί και πάλι τα σενάρια που θέλουν γνωστά ονόματα του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου να έχουν βάλει... πλώρη για το δημαρχιακό θώκο και να δρομολογούν από τώρα τις ενέργειές τους ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βλέπετε η εξουσία είναι γλυκιά και όλοι θέλουν να τη γευτούν! Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο αφού ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης έχει δηλώσει επανειλλημμένως ότι θα είναι για πολλά ακόμα χρόνια δήμαρχος.

Πρώτοι στη λίστα των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πόλης κ. Ανδρέας Δούμας. Αν και οι δύο αποτελούν στενούς συνεργάτες του κ. Χατζηδάκη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τους εμποδίζει να αναπτύξουν τα σχέδιά τους για την ανατροπή του δημάρχου ώστε να κερδίσουν έδαφος και να βγουν μπροστά.

Το θέμα είναι που θα βρουν τις απαιτούμενες ψήφους για να κερδίσουν έδαφος. Μόνη ελπίδα για τον κ. Φωστηρόπουλο είναι να τον ψηφίσουν τα μέλη της ΜΚΟ με την οποία συνεργάζεται στενά στο δήμο, ενώ για τον κ. Δούμα να γίνει ένα θαύμα και να προσέλθουν στις κάλπες οι νεκροί του νεκροταφείου μιας και είναι υπεύθυνος του Κοιμητηρίου Παλαιού Φαλήρου!



Στον ... "αγώνα" όπως φαίνεται θα μπουν και δύο γυναίκες, οι οποίες είναι δυναμικές και έχουν τη στήριξη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Πρόκειται για την αντιδήμαρχο κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και τη δημοτική σύμβουλο κ. Νέλλη Μαυρίδου!

Και φυσικά πολλές ακόμα υπόγειες διεργασίες και σχέδια με στόχο την "πτώση" του Διονύση Χατζηδάη δίνουν και παίρνουν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου