ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται... Χατζηδάκης-Ψινάκης δίπλα δίπλα σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ!

Όταν παλαιότερα το Faliro Press News είχε γράψει ότι οι κ.κ. Διονύσης Χατζηδάκης και Ηλίας Ψινάκης είναι από τους πρώτους δημάρχους στην Αττική, που είναι θετικοί ως προς τη διοργάνωση γαμήλιων πάρτι γκέι ζευγαριών και λεσβιών στους δήμους τους, τότε ο κ. Χατζηδάκης είχε παρεξηγηθεί.
Μάλιστα, είχε κάνει αναφορά για το δημοσίευμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "το Faliro Press News έγραψε ότι παντρεύτηκα με τον Ψινάκη". Ο κ. Χατζηδάκης φυσικά αναφερόταν στη φωτογραφία που δημοσίευσε το Faliro Press News και στην οποία απεικονίζονται οι κ.κ. Χατζηδάκης και Ψινάκης με στέφανα! Όμως, ήταν μία κίνηση χιουμοριστική από την πλευρά του Faliro Press News ασχέτως αν ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δεν γέλασε καθόλου όπως φάνηκε.

Τώρα, ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τους δύο δημάρχους να κάθονται δίπλα-δίπλα στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Faliro Press News. Και οι δύο περιχαρείς απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, όπως μάθαμε συνομιλούσαν τα δύο... πιτσουνάκια καθ΄όλη τη διάρκεια της συνελεύσεως και γελούσαν με αυτά που έλεγε το ένα στο άλλο. Δεν θα πλατειάσουμε για το θέμα γιατί πάλι ο κ. Διονύσης Χατζηδάκης θα εκτοξεύσει τα βέλη του κατά του Faliro Press News. Αλλά τι να κάνουμε; Εμείς φταίμε που οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας; Ο αναπληρωτής Δήμαρχος Καλλιθέας και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Βαγγέλης Μπαρμπάκος και η Διευθύντρια της ΠΕΔΑ Σούλα Κάλδη στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου