ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Πεντακάθαρη η Καλλιθέα- Μέσα στη βρωμιά το Παλαιό Φάληρο!

 
  
 
Ένα άλλο "πρόσωπο" κατάφερε να δώσει στην Καλλιθέα ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβοςμαζι με τον δημαρχεύων Ευάγγελο Μπαρμπάκο. Αν και πρόκειται για ένα μεγάλο δήμο, όπου τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν είναι σαφέστατα πολλά διαπιστώνουμε μία μεγάλη προσπάθεια από τη δημοτική αρχή να βάλει τάξη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας.
Ξεκινώντας από τους κάδους σκουπιδιών, προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε πώς όχι μόνο τα απορρίμματα αδειάζονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα αλλά ταυτόχρονα πλένονται για να εξουδετερώνονται οι δυσάρεστες μυρωδιές. Ειδικά, τώρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!
Φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε ότι οι κάδοι λάμπουν από καθαριότητα, ενώ έξω από αυτούς δεν υπάρχει σκουπιδάκι ούτε για δείγμα. Τα απορρίμματα συλλέγονται προσεκτικά και οι υπάλληλοι φροντίζουν να σκουπίσουν το χώρο περιμετρικά των κάδων. Φυσκά, το εκπληκτικό αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί και χάρη στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κ.Εμμανουήλ Κωστάκη.

Ας περάσουμε τώρα στα του δήμου μας. Κάδοι σκουπιδιών στα πεζοδρόμια σε άθλια κατάσταση, με τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν και οι δυσάρεστες οσμές να απομακρύνουν τους περαστικούς χιλιόμετρα μακριά.
Ο αντιδήμρχος κ. Ανδρέας Δούμας, ο οποίος είναι υπεύθυνος τι κάνει για όλα αυτά; Ή μήπως έχει αρχίσει τα μπάνια του λαού βάζοντας λαδάκι αντηλιακό στις γριούλες στο Μπάτη και δεν έχει χρόνο για τέτοια θέματα;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου