ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Προσοχή-Κίνδυνος: Ο Φλοίσβος είναι η πιο μολυσμένη παραλία του Σαρωνικού!

Άκρως ακατάλληλη για το μπάνιο των λουομένων αποδεικνύεται η παραλία στο Φλοίσβο, σύμφωνα με νέα σοκαριστικά στοιχεία! Όπως προκύπτει, η εν λόγω παραλία είναι απαγορευτική για τους λουόμενους αφού έχει μεγάλες συγκεντρώσεις σε επικίνδυνα βακτήρια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ποικίλλες μολύνσεις.

Από τον παρακάτω πίνακα προκύπτει ότι η παραλία Φλοίσβου είναι η πιο μολυσμένη στο Σαρωνικό, αφού κατέχει τα πρωτεία στις μετρήσεις που διενεργήθηκαν για κολοβακτηρίδια και εντερόκοκκο. Πιο συγκεκριμένα, οι συγκεντρώσεις κολοβακτηριδίων είναι 319 και εντερόκοκκου 164. 

Στις περιοχές με τις μικρότερες συγκεντρώσεις κολοβακτηριδίων συμπεριλαμβάνονται το SCIROCCO KAFE, η ακτή Αλίμου και η Φρεαττύδα. Επίσης, οι μικρότερες συγκεντρώσεις σε εντερόκκοκο καταγράφηκαν στο Έδεμ και στην ακτή Αλίμου.

Έτσι λοιπόν πρώτος στη λίστα των πιο μολυσμένων παραλιών του Σαρωνικού φιγουράρει ο Φλοίσβος και ακολουθούν η Ακτή Θεμιστοκλέους Β, η Ακτή Θεμιστοκλέους Α, η Καστέλλα, τα Βοτσαλάκια και η Φρεαττύδα. 

Διαβάστε τον πίνακα που ακολουθεί:





Τι έχει να πει για τα παραπάνω ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης; Ή μήπως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα ξεπουλήσει την παραλία σε ιδιώτες για να εισρεύσει άφθονο χρήμα ...............; Ενδιαφέρθηκε ποτέ για αυτές τις μετρήσεις προσπαθώντας να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ή είναι ψιλά γράμματα μπροστά στα μεγάλα "deal" χιλιάδων ευρώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου