ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Απόδραση από τη ζωή και εγκλωβισμός σε μία οθόνη !

Απόδραση από τη ζωή και εγκλωβισμός σε μία οθόνη
Ο πλέον σίγουρος και αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης είναι ο έλεγχος των μαζών. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την συνεχώς αυξανόμενη χρήση των νέων «υπηρεσιών» που αυτή προσφέρει, γίνεται ολοένα και ευκολότερη η χειραγώγηση του μαζανθρώπου.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι διάφορες εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη της παγκοσμιοποίησης. Μέσω αυτών των συνηθειών που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του μαζανθρώπου, μπορούν άνετα να τον κατευθύνουν ακόμη και να τον «εξουσιάσουν» ασυνείδητα. Κατά καιρούς λοιπόν, λανσάρουν μία νέα συνήθεια, την οποία οι απανταχού αποχαυνωμένοι σπεύδουν να υιοθετήσουν.

Τις τελευταίες ημέρες, μία νέα εφαρμογή με την ονομασία «pokemon go», αποτελεί παγκοσμίως την νέα μανία των νέων, οι οποίοι ξεχύνονται στους δρόμους σαν τα ζόμπι διακόπτοντας ακόμη και την ροή της κυκλοφορίας ενώ προσπαθούν να πιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα “pokemon”.
Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί έναν άνθρωπο απομονωμένο, αποχαυνωμένο και ανίκανο για την όποια αντίδραση. Και ναι, η νεολαία σε όλο τον δυτικό κόσμο που τα τελευταία χρόνια σαν υπνωτισμένη παρακολουθεί ατάραχη τα όσα συμβαίνουν γύρω της καθημερινά, τώρα σηκώνεται από τον καναπέ μόνο και μόνο για να κυνηγήσει pokemon γιατί έτσι επιτάσσει η μόδα.   
Εμείς όμως, η Ελληνική Εθνικιστική νεολαία που μάχεται ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σήψη και την παρακμή που αυτή έχει επιφέρει στην κοινωνία μας. Αρνούμαστε να γίνουμε πιόνια της Νέας Τάξης και θα συνεχίσουμε να πολεμούμε με κάθε θεμιτό μέσο για τις Αξίες και τα Ιδανικά μας. Εκείνοι μας θέλουν αποχαυνωμένους, εμείς όμως είμαστε μαχητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου