ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τρύφωνας Μπουγάς: «Κίνδυνος-θάνατος οι κάδοι που έχουν τοποθετηθεί σε διασταυρώσεις οδών»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής στο Παλαιό Φάληρο κ. Τρύφωνας Μπουγάς ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι οι κάδοι που βρίσκονται σε διασταυρώσεις δρόμων εμποδίζουν την ορατότητα των αυτοκινήτων. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είχα λάβει παλαιότερα διαβεβαίωση από τη δημοτική αρχή ότι θα ληφθεί μέριμνα για το θέμα μιας και αρκετές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα αλλά έκτοτε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη». Επιπροσθέτως, ο κ. Μπουγάς μετά από e-mail που έλαβε από αγανακτισμένο δημότη έκανε γνωστό ότι «υπήρχε ένας κάδος απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα εδώ και 40 χρόνια μπροστά από τρεις πολυκατοικίες και κάποιος έδωσε εντολή και τον πήγαν μπροστά από μία μονοκατοικία».

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, επισήμανε ότι στη συνέχεια ο διαμαρτυρόμενος δημότης κατέληξε μπαλάκι του πινγκ πονγκ μεταξύ του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη και του αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Δούμα αφού αμφότεροι δήλωσαν αναρμόδιοι να τον εξυπηρετήσουν.

Και αναρωτιέται ο δημότης: «Πώς είναι δυνατόν ο ένας και μοναδικός κάδος μπροστά από τρεις πολυκατοικίες στην Αγία Βαρβάρα να μετακινείται και να πηγαίνει μπροστά στη μονοκατοικία;».

Αυτός ο κάδος είναι στην οδό Περικλέους 28-30, όπως διευκρίνισε ο κ. Μπουγάς, σημειώνοντας ότι ο κ. Δούμας τον μετέφερε στο νούμερο 40.

«Κανένας κάδος δεν έχει μετακινηθεί. Ο κάδος είναι μπροστά σε πολυκατοικία», ανέφερε ο κ. Δούμας χωρίς όμως να είναι σε θέση να πει επακριβώς το νούμερο μπροστά από το οποίο βρίσκεται ο επίμαχος κάδος. Ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Μπουγά και του κ. Δούμα με τον τελευταίο να μην είναι σε θέση να δώσει επαρκείς απαντήσεις επί του θέματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου