ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Απίστευτη κοροϊδία στο δήμο Π.Φαλήρου: Μας λένε ότι είναι πλεονασματικός αλλά θέλουν οι δημότες να πληρώσουν για την επισκευή των πεζοδρομίων!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο δήμο Παλαιού Φαλήρου η πρόταση που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Πόλης κ. Ανδρέας Δούμας ζητώντας να ψηφιστεί απόφαση για να μετακυληθεί στους δημότες το κόστος για την επισκευή των πεζοδρομίων!
Άκουσον άκουσον... Όπως ήταν φυσικό πολλοί από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης αντέδρασαν στην εν λόγω πρόταση επισημαίνοντας ότι δεν είναι σωστό σε περίοδο οικονομικής κρίσης να επιβαρυνθούν οι δημότες με ένα επιπλέον κόστος. Και θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ρωτήσουμε τη δημοτική αρχή: Δεν είναι πλεονασματικός ο δήμος Παλαιού Φαλήρου; Ποιος διαχειρίζεται αυτά τα χρήματα και ποιος αποφασίζει που και πώς θα δαπανηθούν; Η επισκευή των πεζοδρομίων δεν θεωρείται σημαντική από τη δημοτική αρχή ώστε να εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό για να φέρει εις πέρας το έργο; Και αν όχι, ποια έργα κρίνονται σημαντικά και για τα οποία αποδεσμεύονται άμεσα χρήματα από το ταμείο του δήμου; Έπίσης, δεν πληρώνουν οι δημότες ήδη αρκετά τέλη; Δεν δόθηκαν χιλιάδες ευρώ από το ταμείο του δήμου για να επισκευαστούν οι κακοτεχνίες της Αγίου Αλεξάνδρου; Τι έγινε τέλειωσαν ξαφνικά τα χρήματα του ταμείου και θα πρέπει να πληρώσουν τις οικονομικές ατασθαλίες των διαχειριστών οι δημότες; Η πρόταση δεν κρίνεται σοβαρή και πιθανολογούμε ότι ελήφθη χωρίς ώριμη σκέψη.
 

Δεν σας φτάνουν κ. Δούμα τα χρήματα που βγάζετε από το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θέλετε και άλλα; Δεν δικαιολογείται σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε και ενώ ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης υπερηφανεύεται ότι το Παλαιό Φάληρο είναι ένας πλεονασματικός δήμος να στηρίζει πρόταση του κ. Δούμα για οικονομική επιβάρυνση των δημοτών προκειμένου να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια.
 

Έχετε και άλλες τέτοιες προτάσεις κ. Δούμα; Όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξέρουμε τι μας περιμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου