ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Χατζηδάκης: «Αν ήμουν βουλευτής…»

Με αφορμή το αίτημα βουλευτή, ο οποίος διατηρεί γραφείο στο Παλαιό Φάληρο και ζήτησε να του χορηγηθεί μία θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του, ο δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία να κάνει ορισμένες δηλώσεις δεδομένου ότι η συγκεκριμένη πρόταση συνοδεύτηκε από σωρεία αντιδράσεων των δημοτικών συμβούλων. «Ειλικρινά σας μιλάω αν ήμουν βουλευτής δεν θα ζητούσα ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε κάνω χρήση κινητού τηλεφώνου στο δήμο αν και δικαιούμαι να το κάνω. Ούτε έχω πάρει υπολογιστή όπως πήραν κάποιοι άλλοι. Επίσης, δεν έχω πάει κάποιο ταξίδι όπως συνηθίζουν να πηγαίνουν» τόνισε ο κ. Χατζηδάκης θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση του από τους υπόλοιπους δημάρχους που επωφελούνται των προνομίων που δικαιούνται λόγω της θέσης τους.

Ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν νομίζω ότι πρέπει να το δούμε ότι δεν αξίζουν οι βουλευτές να παίρνουν μία θέση στάθμευσης». Ωστόσο, επειδή δεν μπόρεσε να πείσει τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν την πρόταση στο τέλος αναγκάστηκε να την αποσύρει.

Όσο για τις δηλώσεις σας κ. Χατζηδάκη για το πώς θα συμπεριφερθείτε όταν θα γίνετε βουλευτής ( αν και όταν γίνετε) μην λέτε μεγάλα λόγια γιατί αυτά μας τα έχουν πει και άλλοι, οι οποίοι και θωρακισμένα αυτοκίνητα πήραν για να κυκλοφορούν και ταξίδια πηγαίνουν με έξοδα της Βουλής και πολλά άλλα.

1 σχόλιο: