ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Επιασαν «μέντιουμ» που τρέλαιναν ευκολόπιστες!


Τα μυστικά της... απάτης στα δύο «σαράγια» που είχε ανοίξει στο Σύνταγμα και στη Νίκαια η Καίτη Μποζάκη, γνωστή ως «Η Κατίνα της Πόλης», ξεσκέπασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, προχωρώντας σε πέντε συλλήψεις.


Προηγήθηκαν οι καταγγελίες δύο γυναικών που εναπέθεσαν τις ελπίδες τους στα «Μυστικά της Κατίνας» και συγκεκριμένα σε «θαυματουργά» μαντζούνια, λιβάνια, φυλαχτά και κοκαλάκια της νυχτερίδας, ώστε να διώξουν τη γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι και να «δουν» το μέλλον. Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν οι ευκολόπιστες κυρίες ήταν να χάσουν σχεδόν 80.000 ευρώ!

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο «μαντείο» της οδού Καραγεώργη Σερβίας (διακοσμημένο με πανάκριβα χαλιά και έπιπλα από την Κωνσταντινούπολη) το μεσημέρι της Τετάρτης, πέρασαν χειροπέδες στη 44χρονη Καίτη Μποζάκη και στις τέσσερις εμφανιζόμενες ως Πολίτισσες βοηθούς της, ηλικίας 59, 42, 40 και 35 ετών, και μεταξύ άλλων κατέσχεσαν τη γεμάτη celebrities ατζέντα των «μέντιουμ».

Η «Κατίνα της Πόλης» και οι συνεργάτιδές της έπειθαν τους πελάτες τους για τη «σοφία» που έχουν κληρονομήσει από τις γιαγιάδες τους στον καφέ και στο χαρτί, ενώ είχαν εμπνευστεί ισχυρά λάδια και φίλτρα! Για όλα αυτά, όπως συνήθιζε να λέει η 44χρονη, είχε ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Μαρόκο, στη Μέση Ανατολή, στην Αίγυπτο αλλά και στη Σαουδική Αραβία! Μάλιστα τα «μυστικά της Κατίνας» είχαν δημιουργήσει και χειροποίητα κοσμήματα, από χρυσάφι και ασήμι (κόστους από 100 έως 450 ευρώ) για τύχη, έρωτα και χρήμα!

Δύο πελάτισσες που είχαν απευθυνθεί στις «Πολίτισσες» προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις στα προβλήματά τους κατήγγειλαν απάτη σε βάρος τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά τα «μέντιουμ» έδιναν συμβουλές για σημαντικά θέματα, ενώ, όταν τα θύματα αραίωναν τις επισκέψεις τους, τα... τρέλαιναν, αφού επικαλούνταν προβλέψεις για... τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενών τους!

Καταγγελίες

«Ο άντρας σου θα πάθει μεγάλη ζημιά μέχρι την 1η Ιουλίου! Δώσε άλλα 5.650 ευρώ να τον γλιτώσουμε» φέρεται ότι είπαν σε μία πελάτισσα, η οποία κατήγγειλε ότι της είχαν φάει ήδη 52.500 ευρώ για δήθεν προβλέψεις ατυχημάτων και κυρίως για την αποτροπή τους. Η συγκεκριμένη πελάτισσα μετέβη στο γραφείο της 44χρονης και της παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό των 650 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του «μέντιουμ». Στον ίδιο χώρο εργάζονταν επιπλέον ως «μέντιουμ» η 59χρονη και η 42χρονη, ενώ η 40χρονη εργαζόταν στην υποδοχή για την κατεύθυνση των πελατών και η 35χρονη ήταν βοηθητικό προσωπικό.

Αλλωστε, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκε άλλη μία περίπτωση, κατά την οποία οι κατηγορούμενες, με την ίδια μεθοδολογία, είχαν αποσπάσει από ακόμη μία πελάτισσά τους, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περίπου 20.000 ευρώ. Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων 97 χρυσές λίρες Αγγλίας, 710 ευρώ, 90 δολάρια ΗΠΑ, ένα πιστόλι κρότου με 14 αβολίδοτα φυσίγγια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablets, κέρινα ομοιώματα, βάζα με λιβάνια, πέντε βιβλία μαγείας και ατζέντες με στοιχεία πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου