ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

Παλαιό Φάληρο: Σε καραντίνα ο δήμος λόγω ασθενειών από την αθρόα έλευση λαθρομεταναστών;

Στο δήμο Παλαιού Φαλήρου αλλά και σε πολλούς ακόμα δήμους στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα διαμένουν εδώ και αρκετούς μήνες εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες (κυρίως λαθρομετανάστες)! Άνδρες, γυναίκες, παιδιά από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Μαρόκο και άλλες περιοχές έχουν εγκλωβιστεί στη χώρας μας λόγω της προσφυγικής κρίσης και των τεραστίων διαστάσεων που έχει λάβει το φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη.
Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου ήταν από τους πρώτους δήμους που δέχτηκε να φιλοξενήσει τους ... ξένους "επισκέπτες". Ας μην ξεχνάμε ότι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης παραχώρισε το γήπεδο Ταε Κβο Ντο, όπου φιλοξενήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα χιλιάδες άτομα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των λαθρομεταναστών, ενώ ο χώρος μη διαθέτοντας τις απαιτούμενες υποδομές αλλά και προσωπικό καθαριότητας γρήγορα μετατράπηκε σε ... τρώγλη!

Η μαζική είσοδος χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, έφερε και επιδημίες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Ήδη, δώδεκα περιοχές της χώρας βρίσκονται σε καραντίνα.

Όσοι μένουν ή έχουν διανυκτερεύσει έστω και μια μέρα εκεί, καλούνται να κάνουν άμεσα αιματολογικές εξετάσεις αν έχουν οποιοδήποτε σύμπτωμα και να αποφύγουν δωρεά αίματος.

Η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα άμεσα καθώς τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων είναι έρμαιο αυτών των επιδημιών ενώ αναμένεται πολλά προσφυγόπουλα να βρεθούν στα δημόσια σχολεία ενόψει της νέας σχολικής περιόδου.

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μας ενημερώσει τι γίνεται με το δήμο Παλαιού Φαλήρου; Έχουμε δήμαρχο ή όχι; Ή ο κ. Χατζηδάκης ξέρει μόνο να κάνει τα ... χατίρια του ΣΥΡΙΖΑ και να γεμίζει το Παλαιό Φάληρο με λαθρομετανάστες και από εκεί και πέρα αποποιείται των ευθυνών του;

Μία υπεύθυνη απάντηση αναμένει ο Φαληρικός λαός... 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου