ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Μπουγάς σε Δούμα: «Γιατί δεν πλένονται οι κάδοι απορριμμάτων και είναι τόσο βρώμικοι;»

«Κάθε πότε πλένονται κ. αντιδήμαρχε οι κάδοι απορριμμάτων;» ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής στο Παλαιό Φάληρο κ. Τρύφωνας Μπουγάς τον αντιδήμαρχο Πόλης κ. Ανδρέα Δούμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. «Όταν υπάρχει οδηγός κ. Μπουγά» απάντησε ο τελευταίος για να προσθέσει ότι «όταν δεν έχουμε οδηγούς πώς να πλύνουμε τους κάδους! Έχουμε 29 εργάτες καθαριότητας μόνιμους και συμβασιούχους. Αν σκεφτείτε ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο ασθένειας και ότι κάθε ένας από αυτούς δικαιούται και ένα μήνα άδεια, οι 29 πέφτουν στους 27 και με τις άδειες και τις ασθένειες πέφτουν στους 25 με 26».

Στη συνέχεια ο κ. Δούμας συμπλήρωσε ότι «έχουμε ίσα-ίσα οδηγούς, όποτε μπορεί να βγει το πλυντήριο πλένονται οι κάδοι αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από εμάς. Όταν είχαμε οδηγό έβγαινε κάθε μέρα το πλυντήριο».

Ε τότε κ. Δούμα αν δεν μπορείτε να βάλετε μία τάξη και να φροντίσετε για τη διατήρηση της καθαριότητας στο δήμο καλύτερα να παραιτηθείτε! Για ποιο λόγο σας έχει τοποθετήσει ο δήμαρχος στη θέση του αντιδημάρχου Πόλης εάν αδυνατείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, όπως μας λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου