ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Δούμας: "Να πληρώσουν οι δημότες για να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια"! Αντιδράσεις από το δημοτικό συμβούλιο!

"Πρέπει να πληρώνουν οι δημότες μέσω ενός ανταποδοτικού τέλους για να φτιαχτούν τα πεζοδρόμια. Με αυτό τον τρόπο οι επισκευές θα ολοκληρωθούν σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα" ανέφερε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου ο αντιδήμαρχος Πόλης κ. Ανδρέας Δούμας, προσθέτοντας ότι "10 με 20 ευρώ θα στοιχίσει στις μεγάλες πολυκατοικίες να φτιαχτούν τα πεζοδρόμια. Αυτή τη στιγμή χαλάμε 500 με 600.000 ευρώ το χρόνο για να επισκευάζουμε πεζοδρόμια». "Σε εποχή κρίσης θα βάλουμε τον κόσμο να πληρώνει;" αντέδρασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ όταν η δημοτική σύμβουλος Μαρία Μιχαλοπούλου εξέφρασε τη διαφωνία της, ο κ. Δούμας έσπευσε να της απαντήσει "τα 10 ευρώ σε πείραξαν Μαρία".

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Τριάντος ανέφερε ότι «αυτό που με ενοχλεί κ. δήμαρχε και με εκπλήσσει είναι η φιλοσοφία της δημοτικής αρχής! Ο συνεργάτης σας, κ. δήμαρχε έχει αυτή τη φιλοσοφία και την καταθέτει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι πρέπει οι δημότες να έχουν κόστος προσωπικό για τα πεζοδρόμια. Εγώ θεωρούσα έως τώρα ότι υπάρχει μία ενιαία αρχή θέσεων στο δήμο και την εκφράζει ο δήμαρχος. Αυτή τη στιγμή για τη διαφοροποίηση που έχει αρχίσει να φαίνεται στο Φάληρο είστε εσείς η αιτία, έχουν αρχίσει να βγαίνουν παρακλάδια και νέες απόψεις. Αυτό να το προσέξετε. Τίποτα άλλο. Όσοι κατάλαβαν-κατάλαβαν!».

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς αρκέστηκε να τονίσει ότι «σας ευχαριστούμε κ. Δούμα που μας ανοίγετε τα μάτια ότι όλα τα πεζοδρόμια είναι παράνομα».

Πάντως, το θέμα δεν έχει λήξει, αφού οι αντιδράσεις συνεχίζονται από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου