ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αποκλειστικό: Οι χλιδάτες διακοπές του Διονύση Χατζηδάκη στο Costa Navarino

Το υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο Costa Navarino επέλεξε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης για ολιγοήμερες διακοπές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Faliro Press News.
Εξάλλου, είναι ένα μέρος όπου προστατεύεται η ιδιωτικότητα υψηλών προσώπων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο κ. Χατζηδάκης αποφάσισε να το προτιμήσει για τη διαμονή του μια και ήθελε να χαλαρώσει μακριά από αδιάκριτα βλέματα.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου επέλεξε μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου θέλοντας να απολαύσει όλες τις ανέσεις, ενώ έκανε τις βουτιές του σε εσωτερική πισίνα. 




 

Δεν κυκλοφόρησε πολύ εκτός ξενοδοχείου, όπως μαθαίνουμε αλλά προτίμησε την ησυχία και τις πολυτελείς παροχές της σουίτας του.
 

Αλήθεια ποιος πλήρωσε για όλα αυτά; Γιατί ως γνωστόν ο ίδιος έχει καβούρια στις τσέπες. Τι έγινε; Του έπεσε η τζόκερ ή μήπως έλαβε κανένα κονδύλι για το ταμείο του δήμου και αποφάσισε να το αξιοποιήσει δεόντως;
 

Το μόνο που μας διαφεύγει είναι ποιος τον συνόδευε. Μήπως οι φίλοι του τα κουρασμένα παλικάρια ή κάποια αιθέρια ύπαρξη; Θα το μάθουμε όμως και αυτό και θα σας έχουμε σύντομα νέο ρεπορτάζ. 

Υ.Γ. Μάλλον ξέχασε ο κ. Χατζηδάκης τις παλιές καλές εποχές που έκανε διακοπές στο εξοχικό του αείμνηστου υπαλλήλου του δήμου Παλαιού Φαλήρου Τάσου Φυρογένη στην Κινέτα χωρίς πολυτέλειες, πισίνες και περιττή έπαρση. Μετά μήπως ήρθαν οι μίζες? τα χρήματα κάτω από το τραπέζι, οι μυστικές συμφωνίες κ.α. και όλα άλλαξαν! Τελικά, το χρήμα αλλάζει τον άνθρωπο εάν ο ίδιος δεν είναι αρκετά συγκροτημένος να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

1 σχόλιο:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή