ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Μπουγάς σε Χατζηδάκη: «Είναι δυνατόν να μην δίνετε θέση πάρκινγκ σε συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας και να θέλετε να δώσετε σε βουλευτή για να παρκάρει την Porsche του;»

Το αίτημα βουλευτή στο δήμο Παλαιού Φαλήρου για να του παραχωρηθεί μία θέση πάρκινγκ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο δημοτικό συμβούλιο με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων να αντιτίθεται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Είναι δυνατόν εσείς κ. δήμαρχε που περνάτε ένα προφίλ φιλολαϊκό, να έρχεστε στο δημοτικό συμβούλιο και να βάζετε θέμα να πάρει κάποιος βουλευτής- και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο για τον οποίο γίνεται λόγος αλλά το ίδιο θα έλεγα και για οποιοδήποτε βουλευτή ζητούσε τέτοια προνόμια – θέση πάρκινγκ; Πρώτος εσείς θα έπρεπε να μην το προχωρήσετε το θέμα» ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «εδώ μιλάει ο λαός του Φαλήρου. Δεν δίνουμε θέση παρκαρίσματος σε συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας και οι οποίοι δεν έχουν που να παρκάρουν και θα δώσουμε στο βουλευτή; Ο οποίος μάλιστα έχει μία Porsche στο δεύτερο γκαράζ της Βουλής, δηλώνει ότι την πούλησε σε ένα φτωχό αγρότη, κυκλοφορεί με μία μηχανή στο Παλαιό Φάληρο, κάθε μέρα κάνει καταγγελίες σε μαγαζιά και ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε σκύλος από κατάστημα του δήμου. Εδώ μιλάμε για μία γενικότερη γελοιότητα. Θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τέτοια θέματα και να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των συμπολιτών μας».

Τότε ο κ. Χατζηδάκης είπε «να διαγραφεί το θέμα από την ημερήσια διάταξη».

Ο κ. Μπουγάς συνέχισε λέγοντας πώς «θα πρέπει να κλείνουμε την πόρτα σε τέτοια άτομα, τα οποία έχουν ήδη πολλά προνόμια».

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής αναφερόμενος στο δήμαρχος πρόσθεσε τα εξής: «Επίσης, παραχωρείτε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημαρχείου σε κόμματα για να διοργανώσουν εκδηλώσεις και διαλέξεις. Θα ζητήσουμε και εμείς ως Χρυσή Αυγή την αίθουσα να μας την παραχωρήσετε. Μην μας πείτε είστε της Χρυσής Αυγής και δεν σας τη δίνουμε».

Τέλος, το θέμα επανήλθε στη θέση πάρκινγκ με τον κ. Μπουγά φανερά εκνευρισμένο να τονίζει: «Είναι αδιανόητο να μας φέρνετε σε αυτό το σημείο να θέλετε να δώσετε θέσεις πάρκινγκ σε βουλευτές, τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στο δήμο και φυσικά οι Φαληριώτες δεν έχουν που να παρκάρουν».


2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ . ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. βεβαια δεν το εγκρινω .....λογω επιεικειας μου σε καθε βαρεμενο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ . ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. βεβαια δεν το εγκρινω .....λογω επιεικειας μου σε καθε βαρεμενο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή