ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Παλαιό Φάληρο: Νέα αντικαπνιστική εκστρατεία από την αντιδήμαρχο Μαρία Μιχαλοπούλου!

Οι ιδέες των δημοτικών συμβούλων Παλαιού Φαλήρου είναι πραγματικά ... πρωτοποριακές και μοναδικές! Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία πολύ σύντομα -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου (υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του 2017 ο κ. Χατζηδάκης θα ορίσει τους νέους αντιδημάρχους) σκέφτηκε να κάνει τη διαφορά, προτείνοντας μία πρωτοποριακή αντικαπνιστική καμπάνια στο δήμο Παλαιού Φαλήρου! Με αυτό τον τρόπο θέλει να δείξει στον κ. Χατζηδάκη ότι διαθέτει αξιοθαύμαστες ικανότητες και δικαίως σκέφτεται να την τοποθετήσει ως αντιδήμαρχο! Στα νέα πακέτα τσιγάρων θα κυκλοφορεί μία φωτογραφία της με τον κ. Χατζηδάκη, στην οποία είναι εμφανείς οι συνέπειες του καπνίσματος στο πρόσωπο του δημάρχου αφού φαίνεται παραμορφωμένος! Πιο συγκεκριμένα, το κεφάλι του κ. Χατζηδάκη είναι σαν μία κολοκύθα!

Από την πλευρά τους οι Φαληριώτες θα τραγουδούν το γνωστό άσμα... "στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες, δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες" και θα ρίχνουν και μία γυροβολιά!

Ωστόσο, όλο αυτό το σενάριο πιο πολύ για διαφήμιση εταιρίας προϊόντων καπνού μας κάνει, παρά για αντικαπνιστική εκστρατεία! Μάλιστα, όποια εταιρία σκεφτεί να αξιοποιήσει την κ. Μιχαλοπούλου και τον κ. Χατζηδάκη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τρελές πωλήσεις!

Εσείς τι λέτε; Συμφωνείτε; Λέτε να τους δούμε ως κινηματογραφικό ζευγάρι και στο Χόλιγουντ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου