ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Χατζηδάκης καθαιρεί τον αντιδήμαρχο Γ.Φωστηρόπουλο για τον ...κουμπαρά του Κοινωνικού Παντοπωλείου;

Τα πάνω- κάτω έφερε στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εμείς για το Φάληρο" κ. Δημήτρης Πιτούλης όταν ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου!

Αν πραγματικά αποδειχθούν αληθή τα όσα καταγγέλει ο κ. Πιτούλης τότε τόσο ο κ. Φωστηρόπουλος όσο και ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης θα βρεθούν υπόλογοι για μία τεράστια απάτη με θύματα καλοπροαίρετους πολίτες, οι οποίοι δίνουν χρήματα από το υστέρημά τους για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Αλλά απ΄ότι φαίνεται τα χρήματα αυτά δεν αξιοποιούνται για το σκοπό για τον οποίο συγκεντρώνονται αλλά καταλήγουν στις ... μεγάλες τσέπες των... "γνωστών-αγνώστων"! Ίσως και ορισμένων ακόμα της ... "συνομοταξίας" τους!
Ο κ. Πιτούλης θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook όπου έγραψε τα εξής:

"ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ.
Θεωρώ υποχρέωσή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος να ρωτώ, να ελέγχω και να προτείνω. Δεν μπορώ να σιωπώ, για να είμαι αρεστός σε αυτούς που διοικούν.
Έχει επιλεγεί από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοίκησης και Υπεύθυνο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κύριο Γιάννη Φωστηρόπουλο ένας τρόπος συλλογής χρημάτων από τους δημότες μέσω ενός «κουμπαρά» για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου-συσσιτίου υπό την αιγίδα του Δήμου. Έχω συνεισφέρει πολλές φορές οικονομικά τόσο εγώ όσο και άλλοι. Μετά από έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι αυτά τα χρήματα δεν εμφανίζονται στο ταμείο του Δήμου. Κάτι που για μένα και την δημοτική παράταξη της οποίας ηγούμαι, είναι ανεπίτρεπτο. Κατά τη γνώμη μου δεν χωρούν δικαιολογίες. Θεωρώ ότι πρέπει να πληρούνται σε όλες μας τις ενέργειες οι βασικοί κανόνες δικαίου και νομιμότητας. Είμαι υπέρ της διαφάνειας. Όλα τα ποσά πρέπει να καταγράφονται από τον δήμο. Διαφωνώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας. Και θα συνεχίσω να ασκώ κριτική, όσο η δημοτική αρχή επιμένει σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας".



Το Faliro Press News επικοινώνησε με τον κ. Πιτούλη, ο οποίος μας τόνισε ότι "ο τρόπος που μαζεύει τα χρήματα -μέσω του κουμπαρά- ο κ. Φωστηρόπουλος δεν είναι ο πλέον σωστός και ενδεδειγμένος". Ο κ. Πιτούλης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να καταγράφονται τα έσοδα!
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου