ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Συνεστίαση της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων της Χ.Α. παρουσία των δύο δημοτικών συμβούλων Π.Φαλήρου!

Η Τοπική Οργάνωση Νοτίων Προαστίων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε εκδήλωση στο Γκολφ της Γλυφάδας για τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος με απώτερο στόχο τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων. Στο Γκολφ της Γλυφάδας συγκεντρώθηκαν περίπου 800 παλαιοί και νεότεροι συναγωνιστές, στελέχη, βουλευτές και εκπρόσωποι της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων οι οποίοι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του εθνικιστικού Κινήματος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.



Πρώτος το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων και δημοτικός σύμβουλος Αλίμου κ. Χάρης Μέξας, ο οποίος ανέφερε ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Νότια Προάστια έχουν δεχτεί μεγάλες επιθέσεις μέσα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας τους. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Μέξας, όλα τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, ενώ απώτερος στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη.






Στη συνέχεια στο βήμα των ομιλητών ανέβηκε ο δημοτικός σύμβουλος Π.Φαλήρου κ. Τρύφωνας Μπουγάς, ο οποίος αφού καλωσόρισε την ηγεσία της Χ.Α. στα Νότια Προάστια, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Κινήματος και στη δυναμική παρουσία στελεχών και βουλευτών του σε όλους τους δήμους της Αττικής. "Δεν μας τρομάζουν τα σαπάκια της Αριστεράς. Ούτε βήμα πίσω, ψηλά οι σημαίες του Εθνικισμού. Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η νίκη! Όλοι οι φίλοι και στα στελέχη της Χ.Α. θα πρέπει να βρίσκονται συχνά σε επαφή με τον κόσμο για να διαδίδουν το πρόγραμμα του Κινήματος γιατί το σάπιο σύστημα προσπαθεί να μας φιμώσει" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουγάς.








Από την πλευρά του ο έτερος δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου κ. Σωτήρης Μεταξάς ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Στο βήμα ανέβηκε και ο αρχηγός της Χ.Α. κ. Νίκος Μιχαλολιάκος. Δείτε το βίντεο με ην ομιλία του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου