ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί "έγραψαν" το δήμαρχο Δ.Χατζηδάκη οι δημοτικοί σύμβουλοι στο τελευταίο συμβούλιο;

Το δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου συνεδρίασε με θέμα τον ισολογισμό του δήμου και την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων χρήσεως του έτους 2015. Αν και στα δημοτικά συμβούλια που συγκαλεί ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης συνήθως υπάρχει απαρτία, σε αυτό έπεσε ... περονόσπορος! Τα άδεια έδρανα μέσα στην αίθουσα έκαναν τους παρευρισκομένους να διερωτώνται για το που είναι οι υπόλοιποι και πως μπορεί να λείπουν από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα!


Ο επικεφαλής της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου κ. Κώστας Μερκουράκης, με τις πρωτοποριακές του ιδέες (θυμίζουμε την πρόταση που είχε κάνει στο δημοτικό συμβούλιο για να μην καταθέτει στεφάνι στις εθνικές επετείους στο δήμο η Χρυσή Αυγή), ο οποίος το "παίζει" ότι κόπτεται για το συμφέρον των δημοτών ήταν ο μεγάλος απών!



Ωστόσο, δεν φρόντισε ούτε να παραβρίσκεται κάποιος άλλος από την παράταξή του ώστε να τον εκπροσωπήσει! Ουδείς... Ούτε φωνή ούτε ... ακρόαση από τη ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου! Ίσως θεώρησαν ότι το θέμα δεν είναι και τόσο σημαντικό ή είχαν κάτι σημαντικότερο να κάνουν μια και μαθαίνουμε ότι οι εκλεγμένοι στο δήμο Παλαιού Φαλήρου δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΑΚ είναι τοποθετημένοι και σε έμμισθες θέσεις στη Βουλή! Όλα για το συμφέρον λοιπόν; Μάλλον έτσι φαίνεται!

Άδεια ήταν τα έδρανα και των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ. Ούτε για αυτούς είχε κάποια ιδιαίτερη σημασία να παρίστανται στη συζήτηση του ισολογισμού 2015.

Στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς θα δείτε τον κ. Γιώργο Βασιλείου, τον κ. Δημήτρη Πιτούλη και τους δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνα Μπουγά και Σωτήρη Μεταξά. Απουσίαζαν και ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χατζηδάκη αλλά ευτυχώς η πλειοψηφία ήταν παρούσα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου