ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Π.Φάληρο: 350.000 ευρώ θα δώσει ο δήμαρχος για την επισκευή των πεζοδρομίων

Μεγάλη ... "πληγή" η επισκευή των πεζοδρομίων στο δήμο Π.Φαλήρου! Ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης συνεχώς βγάζει ανακοινώσεις και ενημερώνει τους πολίτες για τις επισκευές που πραγματοποιεί(;)  κατά καιρούς στα πεζοδρόμια αλλά οι δημότες δεν βλέπουν καμία βελτίωση στους δρόμους!
Οι ίδιες ζημιές στα πεζοδρόμια, οι ίδιες λακκούβες, οι ίδιες ξηλωμένες πλάκες παραμένουν με τους δημότες να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ ατυχημάτων! Χρυσές δουλειές κάνουν οι ορθοπεδικοί στο Παλαιό Φάληρο! 

Και τώρα ήρθε νέο "ραβασάκι" με χιλιάδες ευρώ για την επισκευή των πεζοδρομίων. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δήμαρχος ενέκρινε ποσό ύψους 350.000 ευρώ για την ανάπλαση των πεζοδρομίων της οδού Πεντέλης. Αφού ο κ. Χατζηδάκης έφτιαξε την Αγίου Αλεξάνδρου ένα "αριστούργημα" και αφού μας έβγαλε φωτογραφίες (τις οποίες ανήρτησε στο σαιτ του δήμου) για τα επισκευασμένα πεζοδρόμια στην Αμφιθέα, τώρα είπε να μας φεσώσει και άλλο με 350.000 ευρώ! Τι τα κάνετε τόσα χρήματα κ. Χατζηδάκη; Γιατί αν όντως πήγαιναν για το σκοπό για τον οποίο προορίζονται δεν θα είχαμε τέτοιο χάλι στα πεζοδρόμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου