ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ντοκουμέντο: Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι με πιέσεις Μπουγά δρομολογήθηκε η κατασκευή του νέου γκαράζ στο Π.Φάληρο!

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για το νέο υπόγειο γκαράζ, το οποίο θα κατασκευαστεί στην Κοψαχείλα! Όπως γράψαμε στο Faliro Press News, χάρη στην επιμονή, στις συνεχείς καταγγελίες και την αδιάκοπη προσπάθεια του κ. Τρύφωνα Μπουγά το έργο του γκαράζ θα πάρει σάρκα και οστά μετά από απόφαση της Περιφέρειας.
Πρόσφατα ο κ. Μπουγάς είχε αποκαλύψει με επίσημο έγγραφο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι ο χώρος όπου φυλάσσσονται τα απορριματοφόρα του δήμου δεν διαθέτει πιστοποιητικό πυρασφάλειας με αποτέλεσμα να προκύψουν αντιδράσεις σε βάρος του δημάρχου, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κάνει τα στραβά μάτια καλύπτοντας ένα τόσο σοβαρό θέμα με κίνδυνο τις ζωές των δημοτών.



Διαβάστε αναλυτικά για την καταγγελία του κ. Μπουγά και την απάντηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εδώ.

Ο κ. Μπουγάς συνέχισε να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση αφού εκτός από θέμα ασφάλειας των κατοίκων, η "μεταμόρφωση" του συγκεκριμένου χώρου στην Κοψαχείλα ήταν επιτακτική ανάγκη αναβάθμισης της περιοχής με απώτερο στόχο οι κάτοικοι να απολαμβάνουν ένα καθαρό περιβάλλον.

Από τις αλλεπάλληλες οχλήσεις του κ. Μπουγά η Περιφέρεια αναγκάστηκε να προχωρήσει το θέμα και έτσι σήμερα ο κ. Χατζηδάκης να καυχιέται για ένα ακόμη έργο στο δήμο του για το οποίο όμως δεν κούνησε ούτε το μικρό του δαχτυλάκι!


Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου