ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Μυστικά και Μυστήρια της Ενέργειας ΒΡΙΛ

 
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε ακούσει για την ενέργεια των Βριλλ. Για να δείτε και να καταλάβετε για τι θέμα θα....
μιλήσουμε, θα κάνουμε το πρώτο μας πείραμα.

«Όταν καθόμαστε σχετικά ήρεμοι στο ύπαιθρο , και κοιτάζουμε προς τον ουρανό, βλέπουμε κάτι σαν «μυγάκια»;;; Το έχετε παρατηρήσει;;;

Όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία, δεν έχει σημασία αν έχει η όχι ήλιο , μπορεί απλώς να περιμένετε σε μια στάση λεωφορείου. Αυτά τα «μυγάκια» δεν είναι ότι έχουν κάτι τα μάτια σας είναι η ονομαζόμενη οργόνη.

Η οργόνη είναι μια πολύ δυνατή ενέργεια αν ξέρεις να την χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου , είναι καθαρή ενέργεια, και αν έχετε υπομονή ,να δείτε καλύτερα θα προσέξετε ότι διαπερνά τα πάντα.

Οι «μάγισσες» ήξεραν την δύναμη αυτή. ‘Όπως και ότι μπορούσαν να έχουν επιρροή σε καταστάσεις και άτομα από μακριά. ( Στην πραγματικότητα, χαρισματικά άτομα με δυνάμεις που διαθέτουν όλοι οι άνθρωποι , άλλα τους είναι άγνωστο πως θα τις χρησιμοποιήσουν , προκαλούσαν αποτελέσματα ως επι το πλείστων δυσάρεστα)

Η οργόνη επιστημονικό όνομα είναι η ενέργεια βριλλ. Ποιοι ήταν (και είναι ) οι βριλλ;;; (υπάρχει και μια περιοχή στην Αττική που ονομάζετε Βριλλίσια) είναι μια από τις πάμπολλες «εξωγήινες φυλές» που κυκλοφορούν στην γή.

Πριν βάλετε τα γέλια, θα σας πώ ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις για την ύπαρξή τους, τις οποίες θα τις αναφέρω . Αν θέλετε να ψάξετε θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα της αναζήτησης!

Ποιός πιστεύει , ότι δεν υπήρχαν στην Γή ποιο ανεπτυγμένοι πολιτισμοί;;; Ποιος , δεν έχει δεί σχήματα που μοιάζουν με «ουφο». Σε σπηλιές, και σε βράχους της Αυστραλίας , σε ιερά στο Περού, γενικά σε μέρη απίθανα, που ούτε σχέση έχουν με τους πολιτισμούς εκείνους , ούτε χρονολογικά ταυτίζονται .

Είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά, και γιατί όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί έχουν και κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο. (‘Οσοι από εσάς διάβασαν το « Βίβλος και αλλόκοσμος αντιλαμβάνονται καλύτερα ότι λέγετε εδώ). Τα δε «ουφο» έχουν εξαιρετική ομοιότητα μεταξύ τους .

Τα επικρατέστερα σχήματα είναι αυτά που μοιάζουν με ιπτάμενο δίσκο. Κι αν σας έλεγα ότι είχε φτιαχτεί ιπτάμενος δίσκος στο Β΄’ παγκόσμιο πόλεμο πέρα για πέρα Γήινος , από την Χιτλερική Γερμανία και ονομαζόταν ΧΑΝΕΜΠΟΥ;;; (προσοχή ο δίσκος είχε φτιαχτεί από ανθρώπους η τεχνολογία του όμως ΔΕΝ ήταν ανθρώπινη).

Αμφισβητεί κανείς την τεχνολογία της Χιτλερικής Γερμανίας, στον Β’ παγκόσμιο ότι ήταν 100 χρόνια μπροστά από όλους τους υπόλοιπους λαούς? Παραλίγο θα ισοπέδωνε όλον τον κόσμο!! (ευτυχώς κάτι την σταμάτησε). Μέσα στα όπλα της που της κατέσχεσαν ήταν και τα σχέδια (!;;;) ενός ιπτάμενου δίσκου του ΧΑΝΕΜΠΟΥ. Που βρήκε τέτοια τεχνολογία;;;

Πολλά πράγματα υπήρξε ο Χίτλερ, αλλά δύο δεν ήταν σίγουρα, πιστός Χριστιανός , και ηλίθιος.

Ο Αδόλφος Χίτλερ, έψαχνε την απόλυτη γνώση , είχε στον στενό του κύκλο μερικά άτομα πολύ αμφιλεγόμενα΅: Τον Χάιμλιχ Χιμλερ, διοικητή των ες ες , τον Μάρτιν Μπόρμαν, διοικητή του ναζιστικου κόμματος, τ ον Χέρμαν Γκάιρινγκ, διοικητη της πολεμικής αεροπορίας. Το ενδιαφέρον ήταν ότι είχε και μια γυναίκα!!!


Ονόματι εκείνη την εποχή (θα εξηγήσω γιατί λέω εκείνη την εποχή ) Μαρία Ορσιτς . Υποτίθεται ήταν μέντιουμ . Η γυναίκα αυτή ήταν πολύ όμορφη με πολύ μακριά μαλλιά, είχε έναν τύπο εμφάνισης που δεν την ξεχνούσες και δύσκολο να έβρισκες να της μοιάζει άλλη.

Το περίεργο είναι ότι οι φωτογραφίες της πριν το δεύτερο παγκόσμιο που υπάρχουν, παρουσιάζουν απαράμιλλη ομοιότητα με πολλές φωτογραφίες με μετέπειτα εποχές! Η ίδια γυναίκα χωρίς να έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα εμφανισιακά, βρίσκεται πάντα σε θέσεις «κλειδιά» δίπλα σε ισχυρούς άντρες και στην εποχή μας.

Ο Χίτλερ την εμπιστευόταν απόλυτα (και στην ουσία διοικούσε εκείνη) του έδινε πληροφορίες , και του μετέφερε τεχνολογικές γνώσεις για να φτιάξει τα τέλεια για την εποχή, όπλα του. ‘Οταν κατέσχεσαν τα σχέδια απόρησαν όλοι με την τεχνολογία που είχε στην κατοχή του, τα μοιράστηκαν και συνέχισαν τις έρευνες . Γι αυτό και η γνώση εκτινάχτηκε μετά τον Β¨’ παγκόσμιο.

Για όσους από εσάς δε το γνωρίζετε, Ο Χίτλερ ασχολείτο πολύ με τον αποκρυφισμό. ‘Ήταν οπαδός μια θρησκείας, της θούλης, και τον ενδιέφεραν τα σύμβολα και οι θρησκείες όλου του κόσμου. Η σβάστικα είναι σύμβολο ευτυχίας στην σανσκριτική θρησκεία στην Ινδία και σε πολιτισμους του Περού.(!!)

Ο σταυρός που είχαν σαν διακριτικό , σύμβολο του μαύρου ήλιου(!!) Η βριλλ ενέργεια στα σανσκριτικα είναι η γνωστή «Πράνα». Υποτίθεται το ηλιακό σύστημα από όπου προέρχονται οι βριλ λέγετε Αλδεβαράν. Οι οντότητες αυτές δεν παράγουν την ενέργεια, ούτε είναι δική τους ξέρουν όμως τον τρόπο να την χρησιμοποιήσουν ώστε να τους αποδώσει τα μέγιστα.

Προσφέροντας, όχι αφιλοκερδώς βέβαια , τον τρόπο εκμετάλλευσης της ενεργείας υποχρεώνουν τους «αποδέκτες» της γνώσης αυτής να υποχωρούν στα πάντα που θα ζητηθούν από τους παρέχοντες.

Τι έψαχνε η συγκεκριμένη κυρία μαζί με τον Αδολφο και την παρέα τους πάμε να το δούμε.

Καθώς οι στρατιές του Γ Ραιχ είχαν φτάσει στο Ζενίθ των κατακτήσεων παράτησαν τα πάντα και πήγαν στα Ιμαλάια (!;;;) θα σας φανεί λίγο Ιντιάννα Τζόουνς αλλά αυτό ακριβώς έψαχναν !! Την χαμένη κιβωτό της παλαιάς Διαθήκης, και αλλού την ιερή λόγχη .( Εδώ αξίζει να λάβετε υπ’ όψιν ότι η κλωνοποίηση ήταν από τα πειράματα που γινόταν για πρώτη φορά στα στρατόπεδα των ες-ες. Υπέθεταν να βρουν τίνος το DNA πάνω στη λόγχη);;;.

Η Κιβωτός της Διαθήκης βάση της Βίβλου , είχε τις πλάκες των 10 εντολών του Θεού. ‘Ήταν όμως και ένα απίστευτα ισχυρό όπλο. Τι έψαχνε από ένα «παραμύθι»;;; Πιστός δεν ήταν , αλλά ούτε και ηλίθιος να παρατήσει τα πάντα με τις οδηγίες κάποιας , που ούτε χριστιανή ήταν ούτε καν γήινη. Μήπως πίστευε ότι η Αγία Γραφή, ήταν ιστορικό βιβλίο και όχι μυθολογία?

Και αν το πίστευε, θα είχε κάποιες ισχυρές αποδείξεις . Αν έκανε λάθος η Μαρία Ορσιτς, θα τον εμπόδιζε, όμως αυτή πήγε μαζί του, που είναι απόδειξη ότι κάποια μη γήινη έχει σοβαρούς λόγους να ψάχνει.(τι;;; !, κάτι που δεν υπήρξε ποτέ;;;)

Η μεγάλη ερώτηση είναι , πώς με τόση δύναμη το Γ’ Ράιχ και τοση υποστήριξη , νικήθηκε και ήρθε η διάλυση του;;; Θα μου πείτε η ιστορία λέει ότι οι σύμμαχοι και οι Ρώσοι, και όλοι οι άλλοι ,πολέμησαν γενναία , έξυπνα κλπ. Προδοσίες , εκ των έσω και πολλά άλλα.

Αν εσάς σας ικανοποιεί μια απάντηση, τόσο όσο να πιστέψετε , πως γήινοι κατάφεραν να νικήσουν εξωγήινη τεχνολογία καλώς (οι ιπτάμενοι δίσκοι τύπου ΧΑΝΕΜΠΟΥ ήταν ζωγραφισμένοι στις πέτρες των ιθαγενών της Αυστραλίας, χιλιάδες χρόνια πριν).

Ο συγγραφέας BYLWER LYTTON το 1871 (!!;;;) έγραψε για την «Δύναμη της επερχόμενης φυλής» .Μιας φυλής που θα καθιστούσε υπόδουλο το ανθρώπινο είδος και θα κυβερνούσε τον κόσμο με το όνομα ‘Αρεια φυλή.

Για την Μαρία Ορσιτς μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες , και πληροφορίες πως φτάνει στην εποχή μας αλώβητη . Με ποιους δυνατούς άντρες σχετίζετε ,ένας από αυτούς είναι και ο πλέον ισχυρός στον πλανήτη μας. Είναι ο άντρας που του ανήκουν όλες οι τράπεζες της Γής!!!

Δεν είναι πολιτικός. Οι πολιτικοι έρχονται και παρέρχονται εκτός των άλλων έχουν καταντήσει γελοίοι. Το ξέρετε ότι όλα τα χρέη όλων των τραπεζών του κόσμου βρίσκονται σε μια τράπεζα που ελέγχει όλες τις τράπεζες της γης;;;

Το όνομά της το ΘΗΡΙΟ(!!;;;) έτσι την ονομάζουν ( οι οικογένειες οι γνωστές Ροθτσαιλντ, Ροκφελερ, Σινγκλκερ) που τους ανήκει. Έχουν υποθηκεύσει τόσο τις χώρες όλης της Γής που αν κάποιος αγόραζε τον πλανήτη 8και 10 φορές πανάκριβα ΔΕΝ θα ξεχρέωναν ΠΟΤΕ.

Αν σκεφτείτε τα τρις που λένε ότι χρωστάνε οι χώρες θα καταλάβετε ότι τόσα χρήματα δεν υπάρχουν σε όλα τα χρηματοκιβώτια του κόσμου, ούτε υπάρχει τόσο χαρτί για χαρτονομίσματα ούτε τόσο χρυσό για αντίκρισμα .

[Πηγή]


ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΛ ΜΕΡΟΣ 2ον


Εσείς που διαβάζετε το Β’ μέρος , μάλλον κάτι θα σας κίνησε το ενδιαφέρον σε αυτή την έρευνα . Δεν θα σας απογοητεύσω έχω αρκετές πληροφορίες και αυτή την φορά.

Υπάρχει μια περιοχή στην Αττική , ονομάζεται Βριλίσια. Ας πούμε ότι είναι τυχαίο(;;;!)

Στην Πεντέλη όπου βρίσκεται και η περιοχή , λεγόταν από τον Παυσανία στα Αττικά , ότι μια παράξενη φυλή ζούσε στους πρόποδες του βουνού. Στην μάχη του Μαραθώνα ένας πολεμιστής ονόματι Εχετλαιος (το όνομα δείχνει ότι δεν ήταν από το Ελληνικό γένος αλλά από άγνωστο) βρέθηκε από το πουθενά στην μάχη και χανόταν με μυστηριώδη τρόπο όποτε ήθελε.

Το ιερό του Πάνα, το Παναιπόλειο είναι στην ίδια περιοχή. Ο κ. Γιόλβας έλεγε για την περιοχή της Πεντέλης ότι κρύβουν πολύ σημαντικά γεγονότα. Ο Στράβωνας αλλά και ο Ησύχιος (5ος) αιώνας πχ έλεγε για το βουνό Βριλισσός (Πεντέλη) σε ακριβή μετάφραση «Μέγας βράχος ισχυρός» (από το βρίθω πχ βρίθει από υγεία) και για την Πεντέλη ο Παυσανίας σε μετάφραση μιλούσε για την πύλη του Τέλους.

Η σπήλιά του Νταβέλη που τόσα έχουν ειπωθεί, η παράξενη ανηφοροκατηφόρα, που τόσοι οδηγοί έχουν απορήσει, το Γερμανικό νεκροταφείο ( τι σύμπτωση) , το ότι ΔΕΝ μένει Ραντάρ ούτε για αστείο, και αν αυτά δεν σας συγκινούν , τι έχετε να πείτε για το ενδιαφέρον των Αμερικανών για το σημείο!!;;; Και μη πείτε ότι δεν το ξέρετε.

Για ακούστε και αυτό. Το ξέρετε ότι οι Αμερικανοί έχουν έναν(?? ) φάκελο με αριθμό 00321 που έχει αρχικά U.S.N – C.I.C.O.H.E είναι του ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών , Μυστικές Υπηρεσίες για Υποθέσεις της κούφιας Γής (!!!) Μετά την χιτλερική Γερμανία οι έρευνες και τα άλματα της τεχνογνωσίας που είχε κάνει το Γ’ Ράιχ πάνω από 600.000 φάκελοι κατασχέθηκαν και μοιράστηκαν ανάμεσα σε Ρωσία και Αμερική .

Η τεχνολογία του Στελθ τίνος νομίζετε ήταν;;;

Η σπήλια του Νταβέλη εμοιαζε να είναι χτισμένη από μέσα προς τα έξω, υπάρχουν δαιδαλώδεις διακλαδώσεις τις οποίες έφραξαν!!! Έκαναν σκουπιδαριό έναν αρχαιολογικό χώρο ,το ιερό του Πάνα, και η μονή Βρανά είναι φτιαγμένη από τα μάρμαρα του ναού της χθόνιας Δήμητρας!! Υπάρχουν δε 18 μοναστήρια , και 2 μονές σε σημεία που θα έλεγες ότι προσπαθούν να σφραγίσουν , κάτι να μη ν έρθει προς τα έξω.

Η συμπάθεια του Χιτλερ για την Ελλάδα (όχι για τους έλληνες ) ήταν γνωστή, όπως και για την σχέση του με την κοινωνία των Βριλ. Δεν είναι δυνατόν άρθρο για τους Βριλ να μη εμπλέκει τον Χίτλερ.

‘Όταν ο πρέσβης της Καλκούτα και ερασιτέχνης ερευνητής της κούφιας Γής JACOLLIOT στην εποχή της Β’ Γαλλικής αυτοκρατορίας έκανε κάποιες ανακαλύψεις Τις είχε στο προσωπικό του ημερολόγιο που κατόπιν φυλάχτηκαν στο μουσείο του Λούβρου, τις πήραν τα ες-ες!! Το 1917 ιδρύθηκαν τρείς μυστικές (τεκτονικές) εταιρίες.


1. Ο Μαύρος ‘Ηλιος, ή ελίτ των Ες - Ες (ο σταυρός που φορούσαν συμβόλιζε τον μαύρο ήλιο)


2. Οι Αφέντες της Μαύρης Πέτρας και 3. Οι Μαύροι Ιππότες της Θούλης
Ο Χίτλερ όμως έκανε και κάτι άλλο. Η Ανταρκτική το ξέρατε ότι είναι Γερμανικό έδαφος από τον καιρό της Χιτλερικής Γερμανίας;;; ‘Όλοι έχετε καταλάβει τι ενδιαφέρον συγκεντρώνει τελευταία η περιοχή της Ανταρκτικής! Το όνομα της περιοχής ήταν Νέα Σουηβία!

Το 1947 ένα αεροπλανοφόρο το ADMITAL με τον αξιωματικό επικεφαλής E. BYRD 4000 ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες ξεκίνησαν μια αποστολή στην Ανταρκτική . Να φέρουν στον Χίτλερ πλάκες αρχαίες με οδηγίες για κάτι πολύ σοβαρό από ότι θα ήταν για να στείλει στρατό στον νότιο πόλο και να τους δώσει χρόνο 8 μηνών για ολοκλήρωση της αποστολής , άσκησης.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά, για τους Γερμανούς γιατί τα είχαν βάλει με κάτι πολύ πιο μεγάλο ακόμα και για εκείνους. Δεχτηκαν επίθεση (από ποιους) και σε 8 εβδομάδες αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω μεγάλης απώλειας του στρατού τους.

(Ο Χίτλερ ήξερε ότι μπορούσε να ταξιδέψει από την μια άκρη της Γής στην άλλη μέσω των πόλων της, και αυτό πήγε να κάνει , αλλά κάποιος είχε σοβαρή αντίρρηση.)


Κάτι υπάρχει στο έδαφος της Ανταρκτικής και αποτελεί άκρως απόρρητο , ακόμα και σήμερα. Κατά τα λεγόμενα που έφτασαν στην εποχή μας ( με τόση σιωπή ο Θεός ξέρει το πως!!) Μιλάνε για μια εξωγήινη φυλή που ζούσε στην κουφια γη.

Ο συντάκτης Βαν Χελσινγκ(!! Γνωστό όνομα σας λέει κάτι;;;) είχε γράψει πολλά . ‘Έλεγε για μια φυλή με μια απίστευτη τεχνολογία και δυνάμεις τηλεπαθητικές που δεν περιγράφονταν .

Τα άλλα κράτη μετά τον Χίτλερ προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον πολιτισμό αλλά μάταια (ήρθαν με άλλους , για αυτό και η τόση σιωπή για «εξωγήινους» υπάρχουν δεν υπάρχουν, μάλλον τρελοί όσοι τους πιστεύουν, κάνουν βόλτες τα ΑΤΙΑ πάνω από τα κεφάλια μας και αυτοί παγκόσμια δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα ! υποτίθεται , γιατί αλλιώς τι τις θέλουν τις μυστικές υπηρεσίες για τέτοια θέματα;;;

Οι Αμερικανοι πάντως μας πήραν την πόρτα ( Ακαδημίας 58 από τότε που έσκαβε το μετρό) που εικόνιζε ερπετοειδή οντότητα και φυσικά δεν θα μας πούνε τι την θέλουν! Ούτε θα αναφέρουν γιατί ένα κράτος σαν το δικό τους ερευνά σαχλαμάρες από το βουνό της Πεντέλης .

Αρχαία ιερά, δοξασίες που μιλούν για Τιτάνες που ζουν στα Τάρταρα, παραμύθια γενικά , θεωρίες συνωμοσίας, από νεραδοπαρμένους. Τι ψάχνει ένα κράτος τόσο, τεχνολογικά προχωρημένο, και ορθολογιστικό όπως οι ΗΠΑ, από μας;;;

Γιατί παίρνει τα αρχαιολογικά ευρήματα μιας άλλης χώρας;;;

Oι Αμερικανοί στις 10-8 -1943 κατέστησαν την περιοχή 51 με 150 υπόγειους ορόφους ως απόρρητη . Είχαν έρθει σε επαφή με άλλες οντότητες (για την ακρίβεια οι οντότητες των Γρίζων ,(σαν αυτές που μας δείχνουν στις ταινίες «επιστημονικής φαντασίας» υποτίθεται,) ήρθαν σε επαφή μαζί τους .

Οι Αμερικανοί νομίζοντας ότι είναι οι ίδιοι που έδωσαν την τεχνολογία στον Χίτλερ έκαναν συμφωνία μαζί τους. (Για αυτό και δεν ξέρουν τίποτα για εξωγήινους και δίσκους και σιγή ιχθύος για τέτοιες ιστορίες από μέρους τους).

Ο Κρίστιαν ‘Αντερσον του Β’ γραφείου της CIA ανέφερε στο ραδιόφωνο του Σικάγο στις 6-3-46 σε μια συνέντευξη , για το σχέδιο ALIENS TOP SECRETτου 1944 για την συμφωνία με τους Γκρίζους . Ανατινάχτηκαν τα πάντα που είχαν σχέση με αυτόν από γκάζι σε σημείο που να αναρωτιέται ο κόσμος αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο ποτέ!!

Υπάρχει ευτυχώς ακόμη η συνέντευξη!!

Θα μου πείτε τι μας νοιάζουν εμάς μετά από τόσα χρόνια και αιώνες αν υπήρχε φυλή με φτερά, ανθρωπόμορφη, αν έμοιαζαν με έκπτωτους, αν τα ιερά των αρχαίων Ελλήνων ήταν χτισμένα σε σπηλιές για να εμποδίζουν κάτι να βγει προς τα έξω .

Πόσοι νομίζετε ότι ασχολούνται αν οι πρόγονοι μας ερχόταν σε επαφή , με «θεούς – οντότητες» στα Ελευσίνια μυστήρια, αν κάθε εκκλησία η μονή είναι χτισμένη πάνω από αρχαίους ναούς .

Ενδιαφέρει κάποιον στο ότι ο Χίτλερ είχε τα σχέδια για την ατομική βόμβα;;; Αν είχε μια τεχνολογία που θα κέρδιζε δύο πολέμους!! (ευτυχώς δεν το πέτυχε).

Γιατί έχασε όμως? Θαρρείς και ήταν μαριονέτα στα χέρια κάποιων, και αν ήταν για ποιο λόγο , αυτοί οι κάποιοι, χρειαζόταν τον όποιο Χίτλερ;;; Τεχνολογία είχαν , έξυπνοι ήταν (θα σας δώσω στοιχεία μπορείτε να κάνετε και την δική σας έρευνα γιαυτό) θα καταλάβετε) ότι ο χρόνος δεν αποτελεί πρόβλημα για το είδος τους. Γιατί δεν αναλαμβάνουν να κυβερνήσουν, να υποδουλώσουν τους πάντες, τι ή ποιος , τους έχει βάλει φρένο;;;

Η Νιου Γιορκ Ταιμς και το περιοδικό Ντειλη Μαιλ έκαναν κάποιες αποκαλύψεις, και θα ήταν καλό να τις προσέξουμε , γιατί από εδώ και κάτω , μάλλον μας αφορούν , και μας ενδιαφέρουν .



Ένα βράδυ στις 10-8-1944, στο ξενοδοχείο MAISON ROUGE στο Στρασβούργο , έγινε μια πολύ περίεργη συγκέντρωση. Εντελώς μυστική, (και δεν ήταν η μόνη) όνομα MILITARY INTELLIGENSE EW–PA128 δηλαδή, το τέταρτο Ράιχ , τι αφορούσε : μυστικά κεφάλαια και αόρατος έλεγχος κρατών μέσω δανεισμού. (σας λέει κάτι αυτό;;;)

Μετά το τέλος του πολέμου οι Αμερικανοί έδωσαν « άσυλο» στους επιστήμονες των Ναζί , Τον Γιόζεφ Μένγκελε, Αρθουρ Ρούντολφ, και περίπου λιγότερο από 9000 άλλα άτομα σε προστασία μαρτύρων!! Οι ναζί εργάστηκαν μαζί με τους Αμερικανούς, στο πρόγραμμα OPERATION PAPERCLIK.

Ο συγγραφέας Γκρέγκ Χάλετ έγραψε ότι , η τράπεζα της Αγγλίας χρηματοδότησε τον Χιτλερικό «αγώνα» μαζί με Αγγλοαμερικανικές εταιρίες ελεγχόμενες απόλυτα από την κάστα των Ιλλουμινάτι !!! (μην τους μπλέκετε με τους Μασόνους είναι δέκα φορές χειρότεροι και ανώτεροι απο αυτούς από αυτούς . ΟΙ Μασόνοι είναι σκάλες κατώτεροι αλλά στην ίδια συνομοταξία . Είναι οι Μασόνοι που πρέπει να φαίνονται , και οι Ιλλουμινάτι να δρούν).

Μιλούσαν ακόμα και για αστροπύλη(!!) ( δεν το λέω εγώ η ΣΤΑΖΙ το λέει) Για αυτό και «μπήκαν» από διαφορετικά μέρη οι Ρώσοι και οι σύμμαχοι , στο Βερολίνο. ( Να προλάβουν το ποιος θα έχει πρώτος στην κατοχή του την «ΠΥΛΗ»)Τα γραφεία της ΣΤΑΖΙ είναι εκεί ακριβώς χτισμένα ακόμη και τώρα . Η ΣΤΑΖΙ έβγαλε τον φάκελο με αριθμό 02323 ότι η αστροπύλη βρέθηκε το 1972 από αυτούς που κατέλαβαν το μέρος.( Ρώσοι – Αμερικανοί;;; και οι δύο πλευρές το αρνούνται)

Πώς γίνεται, νεραιδοχτυπημένες, οργανώσεις να έχουν τόσο ψηλές θέσεις παγκόσμια? Πως μπορούν , και ενώ δεν φαίνονται , αποτελούν θρύλο,(υποτίθεται) είναι κοινό μυστικό ότι κυβερνούν τους πάντες. Οι χώρες όλων μας είναι υποταγμένες, σε μια περίεργη τράπεζα που κυβερνάται από 2-3 οικογένειες .

Αυτό που μας επιβάλλεται αυτή την στιγμή είναι το τέταρτο Ράιχ. Ποιος δεν βλέπει ότι σε κανένα μέρος του κόσμου δεν μπορεί να έχει ησυχία,? να μη φοβάται και να ζήσει ήρεμος με την οικογένεια του;;; Έχουν αλλοιώσει την ταυτότητα κάθε λαού.

Δημιουργούν πρόσφυγες με τους πολέμους τους, και μιλάνε για παγκοσμιοποίηση! Για ποιον λόγο? Οι ίδιοι που προκαλούν τον ένα πόλεμο , δίνουν όπλα και στις δύο πλευρές! Τι όφελος έχουν ? μα είναι απλό! Όταν έχεις τόσα προβλήματα όπως τι θα φάνε τα παιδιά σου και πώς θα σώσεις το σπίτι σου, σε άλλες περιπτώσεις τρομοκρατία γενικά, δεν μπορείς να τους δείς αυτούς που είναι από πίσω, στα παρασκήνια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν . Σε άλλο αρθρο θα δούμε εκτεταμένα την δράση των Ιλλουμινάτι.

Το όνομά τους σημαίνει «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ» η « οι φέροντες το φώς». Με έναν από αυτούς κυκλοφορεί η Μαρία Ορτσις τελευταία της νεώτερης γενιάς γόνο φυσικά! Να ξέρετε πάντως ότι όσο τρελό και να σας μοιάζει αυτή η κάστα είναι πάντα πίσω από όλα! Είτε νομίζουμε ότι οργανώσεις τύπου BBF είναι καλές.

Είτε μας φλομώνουν με την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή!,Είτε βλέπουμε πολύ αθώα αυτά τα βιντεοπαιγνίδια που μαθαίνουν στα παιδιά μας , την βία από πολύ μικρά σαν κάτι απόλυτα λογικό και μοντέρνο.( Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση το είδος των παιχνιδιών;;;!!

Κακάσχημες κούκλες που σε τρομάζουν και όσο πιο άσχημες τόσο πιο πολύ αρέσουν μεταμορφώνονται σε κάτι ακόμα χειρότερο! Σαν να προσπαθούν κάποιοι να κάνουν τα παιδιά μας να συνηθίσουν, και να βλέπουν αυτές τις μορφές με οικειότητα .

Το καλό πάντα είναι μικρό και αδύναμο , και όσο πιο κακός ο ήρωας τόσο πιο επιβλητικός δείχνει!) Θα εκπλαγείτε, όταν μάθετε ότι υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός και οι ίδιοι κύριοι των «γνωστών» οικογενειών που ανέφερα είναι πίσω από όλα!

Οι Βριλ είναι υπαρκτή« εξωγήινη» φυλή. ‘Όπως και να την θεωρήσει κανείς σαν «επιστήμονες» από άλλο πλανητικό σύστημα , η όπως κάποιοι ,που πιστεύουν ότι ο συρφετός από αρχαίους εχθρούς μας έχει στο μάτι.

Την γνώση αυτή δεν την έδωσαν για καλό!(τι καλό να έχει ένα όπλο μαζικού αφανισμού;;;) Σίγουρα δεν είναι φίλοι! Αλλά ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι δεν είναι πανίσχυροι! Γιατί τους έχει πάρει τόσο χρόνο να κάνουν αυτό που θέλουν? Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν υπάρχουν? Τι φοβούνται;;;

Τι είναι αυτό που τους χαλάει κάθε φορά τα σχέδια? Πως επιβιώνουμε, έμεις , η «χαζή φυλή» σε σχέση με αυτούς, εφόσον δεν τους έχουμε αντιληφθεί καν ότι δρούν στο παρασκήνιο;;; Έχουμε βοηθεια από κάπου;;; Αλλιώς δεν εξηγείτε! Και στο κάτω - κάτω αν αυτοί φοβούνται, κάτι η κάποιον, και εμάς, μας βοηθάει να επιβιώνουμε, Αυτός θα με απασχολούσε!!

7 σχόλια:

  1. ΙΑ´\ΚΑΙ ἐγένετο ἐν τῷ εἶναι αὐτὸν ἐν τόπῳ τινὶ προσευχόμενον, ὡς ἐπαύσατο, εἶπέ τις τῶν μαθητῶν αὐτοῦ πρὸς αὐτόν· Κύριε, δίδαξον ἡμᾶς προσεύχεσθαι, καθὼς καὶ ᾿Ιωάννης ἐδίδαξε τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ. 2 εἶπε δὲ αὐτοῖς· ὅταν προσεύχησθε, λέγετε·
    Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς·
    ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου·
    ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου·γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ "Τι είναι αυτό που τους χαλάει κάθε φορά τα σχέδια? Πως επιβιώνουμε, έμεις , η «χαζή φυλή» σε σχέση με αυτούς, εφόσον δεν τους έχουμε αντιληφθεί καν ότι δρούν στο παρασκήνιο;;; Έχουμε βοηθεια από κάπου;;; Αλλιώς δεν εξηγείτε! Και στο κάτω - κάτω αν αυτοί φοβούνται, κάτι η κάποιον, και εμάς, μας βοηθάει να επιβιώνουμε, Αυτός θα με απασχολούσε!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Το παρόν είναι δικό τους. Το μέλλον είναι δικό μου» Νίκολα Τέσλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με τον Μαρκ Μπλοχ, το αρχικό συμβάν που δίνει έναυσμα στη φήμη μπορεί να είναι τυχαίο, ασήμαντο. Κάτω όμως από συγκεκριμένες αιτίες και μεταπλάσεις μπορεί να πυροδοτήσει τη φαντασία -ένας τρόπος να βλέπεις τον κόσμο και να τον εξηγείς μέσα από τις εμπρόθετες δράσεις μιας μικρής ομάδας ανθρώπων - ιδιαίτερα αν η φαντασία βρίσκεται σε αναβρασμό, τα άτομα σε ανασφάλεια και σε καταστάσεις σύγχυσης ως προς την κατανόηση της πορείας των πραγμάτων μέσα στην οποία βρίσκονται μπλεγμένα. Επίσης η κόπωση, ψυχική και σωματική, υπονομεύει την κρίση και κάνει τους ανθρώπους ευκολόπιστους ακόμη και σε παράλογες ειδήσεις.
    Σε αυτό το έδαφος αναπτύσσονται αφηγήσεις ισοδύναμες των ψευδών ειδήσεων. Τρεις είναι κυρίως αυτές οι μορφές. Η πρώτη αποτελείται από την προφητεία. Οι προφητείες για παράδειγμα του μοναχού Παΐσιου. Η δεύτερη μορφή είναι η συνωμοσιολογική. Κέντρα που εξυφαίνουν συνωμοσίες. Τέλος, η τρίτη της αναλογικής σκέψης….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κίνδυνος για τον μέλλον της ανθρωπότητας δεν προέρχεται από τα έγκατα της γης
    «Η ανθρωπότητα κινδυνεύει να καταστρέψει τον εαυτό της με την απληστία και την ανοησία της», Stephen Hawking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε και να αλλάξουμε κάποιες από τις ‘’θεμελιώδεις’’ παραδοχές μας.
    Πόσοι έλληνες για παράδειγμα είναι εθνοσοσιαλιστες και δεν το γνωρίζουν;
    Ο εθνικισμός είναι μια ιδεολογία που προέρχεται από τον ευρωπαϊκό Διαφωτισμό και διαδόθηκε ως επαναστατική πρακτική με τη Γαλλική Επανάσταση. Αυτή η εθνικιστική -πατριωτική και δημοκρατική- ιδεολογία διαμόρφωσε τις συνειδήσεις των επαναστατημένων Ελλήνων του 1821 και οδήγησε στην ανεξαρτησία της Ελλάδας.
    Επίσης ό,τι μεγάλο παρήγαγαν, δημιούργησαν, στοχάστηκαν οι αρχαίοι Έλληνες υπήρξε έκφραση του αρίου πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αθηναϊκή δημοκρατία και η «Πολιτεία» του Πλάτωνα είναι σηματωροί του εθνικοσοσιαλισμού.
    Ποια σχέση όμως, έχουν οι σημερινοί Έλληνες με την ελληνική αρχαιότητα; είναι βέβαιο ότι αν, οι Έλληνες θυμηθούν ότι κληρονόμησαν τη χώρα του Πλάτωνα, του Σοφοκλή και του Θουκυδίδη θα απαντήσουν ακόμα και αν δεν έχουν διαβάσει ποτέ την πολιτεία του Πλάτωνα, όπως και εκείνος ο παλιός ρωμαίος στρατηγός: Κύριοι, είμαι εδώ για να πολεμήσω και όχι για να σπουδάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή