ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πανικός στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου! Εγκλωβίστηκαν δημότες στο ασανσέρ για μία ώρα!

Πανικός και ένταση επικράτησαν στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το ασανσέρ "κόλλησε" με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό αρκετά άτομα για περίπου μία ώρα!
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκδήλωσης στο δημαρχείο, όπου η προσέλευση προσκεκλημένων ήταν πολύ μεγάλη! 

Μετά από παρέμβαση τεχνικών και αφού οι "εγκλωβισμένοι" κόντεψαν κυριολεκτικά να σκάσουν, το ασανσέρ επαναλειτούργησε! Οι δημότες αγανακτισμένοι από το περιστατικό επιρρίπτουν ευθύνες στο δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη για αμέλεια και ελλιπή συντήρηση του ασανσέρ! 

Ε, βέβαια... ο κ. Χατζηδάκης ξέχασε να πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης στο ασανσέρ που το χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες άτομα αλλά δεν ξέχασε να εγκρίνει κονδύλια χιλιάδων ευρώ για ένα σωρό μη αναγκαίες δαπάνες στο δήμο!
 

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο μας, η Οικονομική Επιτροπή σε συνεδρίασή της αποφάσισε την "έγκριση και ψήφιση ποσού 17.856,00€ συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος του ΚΑ: 35-6117.001: Υπηρεσίες υποστήριξης του Δήμου Π. Φαλήρου για την αξιολογική προσέγγιση διαφοροποιημένων χωρικών ενοτήτων στα όρια του Δήμου Π. Φαλήρου και αξιολόγηση δυνατοτήτων ανάπτυξης με σχέδιο Δράσης για την ολοκληρωμένη προσέγγιση στη βιώσιμη ανάπτυξη (συν.2016)". Ορίστε; Μας το κάνετε λιανά να το καταλάβουμε και εμείς;
Επίσης, την "έγκριση και ψήφιση ποσού 24.800 € συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος του ΚΑ: 30-6262.003: Εργασίες ενίσχυσης συνοχής κυβόλιθων σε λιθόστρωτες οδούς". Και άλλα λεφτά στους δρόμους; Πού θα πάει αυτή η ιστορία; Πόσο πιο χάλια θα τους κάνετε;

Όπως επίσης την "έγκριση και ψήφιση ποσού 3.992,80€ συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος του ΚΑ: 15-7131.003: Προμήθεια κλιματιστικών". Καλύτερα προσλάβετε μερικούς μαύρους να σας κάνουν αέρα! Πιο φθηνά θα σας στοιχίσει!
Την κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών αυτεπιστασίας (οικοδομικά), πρ/σμού μελέτης 44.929,06€ συμπ/νου ΦΠΑ. Μπορείτε να μας εξηγήσετε για ποιο λόγο;

Την "έγκριση και ψήφιση ποσού 6.373€ σε βάρος ΚΑ 00-6726.003: ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ και την έγκριση και ψήφιση ποσού 900€ σε βάρος ΚΑ 00-6453.003: ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ". Σε λίγο θα ψηφίσετε την έγκριση κονδυλίου για τη συμμετοχή του δήμου Παλαιού Φαλήρου στην Eurovision!

Την "έγκριση και ψήφιση ποσού 1.597,50€ συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος ΚΑ 00-6451 για τη συνδρομή στο περιοδικό " Ο Δήμαρχος της Αττικής". Την έγκριση και ψήφιση συνολικού 33.000€ συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος ΚΑ που αφορούν δημοσίευση προκηρύξεων και έξοδα λοιπών δημοσιεύσεων".

Την "έγκριση και ψήφιση ποσού 9.986,96 € συμπ/νου ΦΠΑ σε βάρος του ΚΑ: 35-6142.010: Σίτιση αδέσποτων ζώων". Χαβιάρι θα ταίσετε τα αδέσποτα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου