ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Δ.Χατζηδάκης: Ιστορική ημέρα η 19η Μαρτίου-Συνδύασε τα εγκαίνια στο πάρκο Αγίου Γεωργίου με εργασίες επισκευής (ξανά-μανά) της Αγίου Αλεξάνδρου!

Από τη μία τα ... χλιδάτα εγκαίνια του πάρκου Αγίου Γεωργίου που τόσο καιρό διαφήμιζε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης και από την άλλη το μέγα φιάσκο της Αγίου Αλεξάνδρου!
Τι εννοούμε; Σήμερα ο κ. Χατζηδάκης γεμάτος ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητα και το έργο του ως δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου εγκαινίασε το πάρκο Αγίου Γεωργίου. Αν και απ' ότι είδαμε η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Την ίδια στιγμή όμως, όσοι έτυχε να περάσουν από την Αγίου Αλεξάνδρου αντίκρυσαν ένα άλλο "έργο" να παίζεται μπροστά στα μάτια τους για πολλοστή φορά. 

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εργολάβος με το συνεργείο του πραγματοποιούσαν εργασίες επισκευής της Αγίου Αλεξάνδρου αφού ο δρόμος πάλι εμφάνισε λακούβες, οι οποίες πρέπει να καλυφθούν! Τελικά αυτό που ισχύει για τα έργα του κ. Χατζηδάκη είναι ότι "ολημερίς τα χτίζει και τη νύχτα γκρεμίζονται". Κρίμα, να πηγαίνουν στον "αέρα" τόσα εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο του δήμου τα οποία θα μπορούσαν να δαπανηθούν για τόσες άλλες ανάγκες προς όφελος των δημοτών! 

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι σημερινές και αποτυπώνουν την εικόνα της Αγίου Αλεξάνδρου. Ο φωτογράφος του Faliro Press News απαθανάτισε το συνεργείο των εργατών να πραγματοποιεί για πολλοστή φορά εργασίες στην Αγίου Αλεξάνδρου, ένα δρόμο ντροπή για το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος έχει πλήθος κακοτεχνιών.











Αλήθεια με την επισκευή των πεζοδρομίων τι γίνεται; Πάντως, τα χρήματα που πρόκειται να δαπανηθούν και τα οποία έχουν πολλά μηδενικά εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο! Θα επισκευαστεί κανένα πεζοδρόμιο ή ... τα ίδια Διονυσάκη μου, τα ίδια Διονύση μου! Απορίας άξιον είναι το γεγονός πώς καταφέρνει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου να χαϊδεύει τα αυτιά των δημοτών με σούπερ έργα ώστε να κρύβει τις ... γκάφες του για τα υπόλοιπα έργα, τα οποία είτε παραμένουν ημιτελή είτε συνεχώς εμφανίζουν προβλήματα (π.χ. Αγίου Αλεξάνδρου). 'Εχει την παγκόσμια πρωτοτυπία και σε αυτό ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου