ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Κορόμηλος για υβριστικά συνθήματα στα σχολεία: "Μέχρι και κάμερες έχουμε σκεφτεί να τοποθετήσουμε"

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κορόμηλος με αφορμή το θέμα που δημοσιοποίησε το Faliro Press News αναφορικά με τα υβριστικά μηνύματα κατά της Χρυσής Αυγής σε σχολεία του Παλαιού Φαλήρου ανέφερε σε δηλώσεις του ότι "μέχρι και κάμερες έχουμε σκεφτεί να τοποθετήσουμε". Ο κ. Κορόμηλος τόνισε ότι ορισμένοι δεν σέβονται τη δημόσια περιουσία και την καταστρέφουν χωρίς να λογαριάζουν τους κόπους του ελληνικού λαού.
Υπενθυμίζεται ότι, το Faliro Press News έλαβε αρκετά μηνύματα το τελευταίο διάστημα στα οποία οι αποστολείς καταγγέλουν ένα φαινόμενο ιδιαίτερα δυσάρεστο, το οποίο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα! Άγνωστοι αναγράφουν στους τοίχους σχολείων του Παλαιού Φαλήρου υβριστικά μηνύματα κατά της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, μερικά από αυτά ξεπερνούν κάθε όριο προκαλώντας ερωτηματικά για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που διαθέτουν τόσο μένος για τη Χρυσή Αυγή!
 

Επιπλέον, ελληνόπουλα κατήγγειλαν στους δύο δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής στο Παλαιό Φάληρο κ. Σωτήρη Μεταξά και Τρύφωνα Μπουγά ότι πίσω από όλα αυτά κρύβονται παιδιά αλλοδαπών για τα οποία άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες των σχολείων που έχτισαν και συντηρούν από το υστέρημά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Δημότες του Παλαιού Φαλήρου κάνουν λόγο για εικόνες ντροπής στο 13ο Δημοτικό Σχολείο, στο 2ο Λύκειο και στο Κλειστό Γυμναστήριο διερωτώμενοι πώς οι άγνωστοι δράστες δρουν ανενόχλητοι και γιατί ο δήμος δεν λαμβάνει δραστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου