ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Φιάσκο τα εγκαίνια Χατζηδάκη στο πάρκο Αγίου Γεωργίου-Τροκαντερό

"Φτηνά" επικοινωνιακά κόλπα επιστρατεύει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης για να είναι αρεστός στο κυβερνών κόμμα και να απολαμβάνει την καλή μεταχείριση και τα προνόμια της Περιφέρειας Αττικής.
Tα εγκαίνια του πάρκου Αγίου Γεωργίου – Τροκαντερό, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στις 12:30, αποτελούν ένα φιάσκο με την υπογραφή του κ. Χατζηδάκη αφού το συγκεκριμένο έργο το έχει ήδη εγκαινιάσει ο δήμαρχος. Πότε; Πέρυσι το καλοκαίρι με αφορμή και τη βάπτιση της εγγονής του! Το μυστήριο είχε τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και η δεξίωση στο συγκεκριμένο πάρκο, όπου μάλιστα είχε διαθέσει κονδύλι 72.000 ευρώ για να φυτέψει δέντρα και λουλούδια. Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ
 

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα εγκαίνια θα τελέσει ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Αφού "άρμεξε" λοιπόν τον Γιάννη Σγουρό εξασφαλίζοντας πλήθος χρηματοδοτήσεων για έργα στο δήμο με αμφιλεγόμενο τον τελικό προορισμό των χρηματικών ποσών, τώρα έχει βάλει στο "μάτι" τη Ρένα Δούρου ακολουθώντας την ίδια ακριβώς τακτική! Γιατί όταν κάποιος μάθει στα πολλά... λεφτά, τα λίγα δεν του αρκούν! Και εις άλλα φαγοπότια, με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου