ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

 
Κανέναν δημοτικό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής δεν περιλαμβάνουν η Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συστάθηκαν εκ νέου στο δήμο Παλαιού Φαλήρου μετά από αρχαιρεσίες. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε αποκαλύπτει υπόγειες διεργασίες και συνεννοήσεις μεταξύ της δημοτικής παρατάξεως του δημάρχου κ. Διονύση Χατζηδάκη και της παρατάξεως της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου με επικεφαλής τον κ. Μερκουράκη ώστε να παραγκωνιστεί η Ελληνική Αυγή και να αποκλειστούν οι δύο δημοτικοί της σύμβουλοι κ. Σωτήρης Μεταξάς και Τρύφωνας Μπουγάς από τις παραπάνω Επιτροπές. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς ανέφερε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων ότι "η συνωμοσία για να μην εκπροσωπούνται οι δημότες που ψήφισαν την παράταξη της Χρυσής Αυγής στις δύο Επιτροπές (Οικονομικού Ελέγχου και Ποιότητας Ζωής) είναι αντιδημοκρατική αφού προσβάλλει στοιχειώδεις όρους της Δημοκρατίας. Το συνεταιριλίκι των μνημονιακών κομμάτων νιώθει την πίεση της ανόδου της Ελληνικής Αυγής και δείχνει τον πιο αντιδημοκρατικό του χαρακτήρα. Εμείς ως Ελληνική Αυγή όταν έρθει η ώρα να μας ψηφίσει ο ελληνικός λαός, όπως κάνει σε όλη την Ευρώπη που δικαιώνει τις απόψεις του Λαϊκού Εθνικισμού θα τους φερθούμε δημοκρατικά με τον ίδιο τρόπο". Κλείνοντας, ο κ. Μπουγάς τόνισε ότι "τελικά δικαιώθηκα όταν εξ' αρχής είχα πει ότι ο κ. Μερκουράκης θα προχωρήσει σε πραξικόπημα εναντίον των δύο εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής". Στο πλαίσιο, αυτό η Ελληνική Αυγή αναμένεται να βγάλει σχετική ανακοίνωση. Η Χρυσή Αυγή εκτός των Επιτροπών τoυ δήμου Παλαιού Φαλήρου! Όλο το παρασκήνιο των "μυστικών" διεργασιών μεταξύ Χατζηδάκη-Μερκουράκη!
Δέστε τους στο ΒΙΝΤΕΟ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Χρυσοβερίδης και αντιπρόεδρος ο κ. Γιάννης Μαυρομμάτης της ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου. Στη θέση του γραμματέα τοποθετήθηκε ο κ. Νίκι Γιάκοβλεφ, ο οποίος εμφανίστηκε με κοστούμι αν και δεν το συνηθίζει. Σαν να γνώριζε το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Στο σημείο αυτό, χαρακτηριστικό των "μαγειρεμάτων" που διενεργήθηκαν είναι το γεγονός ότι ο γραμματέας θα έπρεπε να προέρχεται από την αντιπολίτευση. Αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους (τα "μαγειρέματα" που λέγαμε) η αντιπολίτευση "χάρισε" τη θέση στην παράταξη του κ. Χατζηδάκη.
 


Εύγε σε όλους όσοι συνεργάστηκαν στα "μαγειρέματα" και πέτυχαν αυτό που ήθελαν ώστε κανείς να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις και στο " φαγοπότι" τους!
Γέλια και χαρούλες μεταξύ των Συριζαίων... πρωτεργατών των "μαγειρεμάτων"! Μερκουράκης Αργυρώ Σύριγγα αριστεροί επαναστάτες του βόλέματος και Χατζηδάκης σε μεγάλα κέφια...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου