ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Αυτοί είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου! Τι αποφάσισε ο Διονύσης Χατζηδάκης!

Έτοιμοι να αναλάβουν δράση είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Παλαιού Φαλήρου! Ο δήμαρχος κ. Διονύσης Χατζηδάκης έκανε τις επιλογές του και ανακοίνωσε τα πρόσωπα «κλειδιά» σε βασικούς τομείς του δήμου!

Έτσι, ενώ κάποιοι χαίρονται και δέχονται συγχαρητήρια κάποιοι άλλοι έχουν βγάλει τα μαντήλια και κλαίνε!

Ας δούμε ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι…

«Πόδι» πήρε ο Ανδρέας Δούμας, ο οποίος πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο για να βγάζει το σκυλάκι του βόλτα! Τη θέση του αντιδημάρχου Πόλης ανέλαβε ο Θεόδωρος Κανέλλος, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέο «αέρα» και «φώτιση» στο δήμο και στους δημότες! 


Όξω και ο Νίκι Γιάκοβλεφ, ο οποίος δεν θα μπορεί πια να φροντίζει τα λουλουδάκια του και να προσέχει τους φοίνικες να μην γεμίσουν με έντομα. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου ορίστηκε η ικανότατη και αξιόλογη κ. Βίκυ Ανδρικοπούλου. 



Ο Γιάννης Γουλιέλμος αποτελεί πια παρελθόν ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών! Η αλήθεια είναι ότι βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε να βάφει τις νησίδες στους δρόμους. Μα μόνο αυτό ήξερε να κάνει καλά; Τουλάχιστον τώρα θα έχει χρόνο να εξασκήσει το ταλέντο του και να πάρει καμιά δουλειά ως ελαιοχρωματιστής! Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά αντιδήμαρχος. Ίσως για κάποιο λόγο να του έχει ιδιαίτερη αδυναμία ο δήμαρχος. 



Ο πετυχημένος στο έργο του κ. Αλέξανδρος Κορόμηλος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Φωστηρόπουλο, ο οποίος πλέον είναι αντιδήμαρχος Παιδείας. Δεν το αφήνει έτσι εύκολα το αντιδημαρχιλίκι ο κ. Φωστηρόπουλος. 



Ο κ. Αλέξανδρος Πανταζής είναι ο νέος αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών, ΚΕΠ και Προσόδων. 



Παρά τις ελπίδες που έτρεφαν να γίνουν αντιδήμαρχοι ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλης και η κ. Μαρία Μιχαλοπούλου τελικά έμειναν με τον καημό…

Ο δήμαρχος είχε άλλα σχέδια… 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου