ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Όλο το παρασκήνιο μόνο στο Faliro Press News: Πώς ο Φωστηρόπουλος "έφαγε" την Μαρία Μιχαλοπούλου!

Θέμα συζήτησης στα ... "πηγαδάκια" αποτελεί τις τελευταίες ημέρες η επανατοποθέτηση του κ. Γιάννη Φωστηρόπουλου σε θέση αντιδημάρχου! Ο κ. Φωστηρόπουλος που διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών, τοποθετήθηκε στη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας με απόφαση του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη! Είναι ο μόνος από τους αντιδημάρχους που διατήρησε την ... καρέκλα του αφού σε όλες τις θέσεις τοποθετήθηκαν νέα πρόσωπα και αποσύρθηκαν τα παλιά!
Η επανατοποθέτηση του κ. Φωστηρόπουλου σε θέση αντιδημάρχου στέρησε από μία δημοτική σύμβουλο του κ. Χατζηδάκη, την κ. Μαρία Μιχαλοπούλου την ... "προαγωγή" της σε αντιδήμαρχο αφού ήταν έως την τελευταία στιγμή μία από τις σίγουρες επιλογές του κ. Χατζηδάκη!

Τελικά την τελευταία στιγμή, την "έφαγε" ο κ. Φωστηρόπουλος και η όμορφη δημοτική σύμβουλος έμεινε με την απορία! Τι ήταν αυτό που επηρέασε την απόφαση του κ. Χατζηδάκη; Σύμφωνα με πληροφορίες του Faliro Press News, ο κ. Χατζηδάκης θεώρησε ότι η κ. Μιχαλοπούλου είναι ούτως ή άλλως ένα πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, το οποίο μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή. Προς την κατεύθυνση αυτή μέτρησε και το γεγονός ότι η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν έχει και μεγάλη δύναμη επηρεασμού στο δημοτικό συμβούλιο. Αντιθέτως, ο κ. Φωστηρόπουλος έχει αποδείξει ότι είναι πιο δραστήριος, στηρίζει έμπρακτα το δήμαρχο και έχει την ικανότητα να επηρεάζει πρόσωπα και να δρομολογεί καταστάσεις υπέρ του κ. Χατζηδάκη!

Αυτά έχει η πολιτική τι να κάνουμε... Έτσι, η Μαρία Μιχαλοπούλου έμεινε ... "παγωτό" όταν έμαθε τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων. Τελικά, τα παγωτά χωνάκι που την κερνούσε ο κ. Φωστηρόπουλος είχαν βαθύτερο νόημα αλλά που να πάει το μυαλό της ξανθιάς Μαρίας...!! Τώρα εξηγούνται όλα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου