ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Γουλιέλμος, το Faliro Press News και ο άκυρος κουρέας... Τι σχέση μπορεί να έχουν;

Θέμα συζήτησης έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Παλαιού Φαλήρου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Γουλιέλμος μία πρόσφατη ανάρτηση του Faliro Press News, η οποία έκανε λόγο για τον ίδιο αποκαλώντας τον ως "ελαιοχρωματιστή".

Ο κ. Γουλιέλμος - κατά την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου- θεώρησε σκόπιμο να κάνει μία αναφορά στο πρόσωπό του, στις σπουδές του και στην επαγγελματική του πορεία! Μάλιστα, φάνηκε εμφανώς θιγμένος από τα γραφόμενα της συντακτικής μας ομάδας. 


Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ


Τον καταλαβαίνουμε απόλυτα μια και όντως έχει επιδείξει έργο στο Παλαιό Φάληρο, βάζοντας μάλιστα πολλές φορές χρήματα από τις προσωπικές του αποταμιεύσεις προκειμένου να καλύψει ανάγκες του δήμου. Ωστόσο, θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε ότι το Faliro Press News έχει το δικό προσωπικό στυλ δημοσίευσης της επικαιρότητας με μία δόση καυστικού χιούμορ, το οποίο τις περισσότερες φορές προκαλεί αντιδράσεις!


Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στόχος μας δεν ήταν να θίξουμε τον κ. Γουλιέλμο, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας, με γνώσεις, πείρα και διάθεση να προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγάλη προθυμία.


Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Γουλιέλμος δεν έχει κάποιο πρόβλημα με το blog μας απλά η συγκεκριμένη ανάρτηση του έδωσε μία καλή αφορμή για να ανοίξει θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο εκφράζοντας εμμέσως την πικρία του στο δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη για την ... αποπομπή του από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπρεσιών!


Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι ο κ. Γουλιέλμος εξέφρασε την απορία του στον κ. Χατζηδάκη για την αποκλειστική δημοσίευση των ονομάτων των νέων αντιδημάρχων από το Faliro Press News πολύ πριν ανακοινωθούν επίσημα και ενώ οι περισσότεροι μέσα στο δήμο δεν γνώριζαν το παραμικρό.


Η απάντηση του δημάχου ήταν ότι ενδεχομένως να τα ...μάντεψε τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων το Faliro Press News. Πετυχημένα που τα λέει ο δήμαρχος! Από εδώ και στο εξής λοιπόν η ομάδα μας δεν θα απαρτίζεται από δημοσιογράφους αλλά από μέντιουμ!


Μέσα σε όλη αυτή τη συζήτηση το λόγο πήρε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βουλγαρέλης ή αλλιώς "κουρέας", όχι της Σεβίλλης αλλά της ... κακιάς ώρας, ο οποίος πρότεινε να τοποθετούνται στο δημοτικό συμβούλιο μόνο οι επικεφαλής των παρατάξεων και όχι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι! Ποιον θέλετε να φιμώσετε κ. Βουλγαρέλη;


Μέχρι και με το Faliro Press News τα "έβαλε" πάλι... Κύριε Βουλγαρέλη εμείς από αγάπη ασχολούμαστε με το πρόσωπό σας γιατί μας δίνετε έμπνευση... Στο "στόχαστρό" του βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι το Faliro Press News είναι ένα blog το οποίο φιλοξενεί τις απόψεις διαφόρων δημοσιογράφων και όχι μόνο!


"Και τι είσαι εσύ; Συνήγορος του Faliro Press;" απάντησε ο κ. Βουλγαρέλης.


Τότε παρενέβη ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής κ. Τρύφωνας Μπουγάς ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Βουλγαρέλη του απάντησε: "Άντε ρε πιπίλα, κάτσε κάτω".

Σωτήρια η παρέμβαση της Μαρίας Μιχαλοπούλου, η οποία σαν Μητέρα Τερέζα του έδωσε την πιπίλα του για να ηρεμήσει... Άντε μήπως ηρεμήσουμε και εμείς... Γιατί όπως φαίνεται ο ψαλιδοχέρης κουρέας έχει άγριες διαθέσεις. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου