ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ...

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Επιβεβαίωση του Faliro Press News: Στο "στόχαστρο" της Αστυνομίας κύκλωμα ελληνοποιήσεων με εικονικούς γάμους






Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της διεύθυνσης ασφαλείας Αττικής για την εξάρθρωση κυκλώματος ελληνοποιήσεων με εικονικούς γάμους. Η γνωστοποίηση της είδησης επιβεβαιώνει περίτρανα παλαιότερο ρεπορτάζ του Faliro Press News, στο οποίο είχαμε αποκαλύψει ότι επιτήδειοι προσεγγίζουν νεαρά κορίτσια με σκοπό να τα πείσουν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης με αλλοδαπούς! Με το αζημίωτο βέβαια!



Σύμφωνα με τα νεότερα, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις δημόσιοι υπάλληλοι, δύο συμβολαιογράφοι, ένας δικηγόρος και ένας αστυνομικός.

Τα μέλη του κυκλώματος, μέσω «λευκών» γάμων ή συμφώνων συμβίωσης, ελληνοποιούσαν μαζικά ενδιαφερόμενους που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα νομιμοποίησης της διαμονής τους στην χώρα μας. Μετανάστες που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και αλλοδαποί, έκαναν μέσω του κυκλώματος, εικονικούς γάμους με γυναίκες, κυρίως Ρομά, καταφέρνοντας την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Επίσης τα μέλη του κυκλώματος εξασφάλιζαν τις προϋποθέσεις για τη νομιμοποίηση στην Ελλάδα, αλλοδαπών γυναικών προερχομένων από ανατολικές χώρες, με άδειες διαμονής και εργασίας πολιτών κράτους της Ε.Ε. , οι οποίες εκδίδονταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατόπιν δηλώσεων τέλεσης εικονικών πολιτικών γάμων ή σύναψης συμφώνου συμβίωσης με Έλληνες πολίτες. Επίσης στο πλαίσιο των ερευνών έχουν διαπιστωθεί περισσότερες από 200 περιπτώσεις ψευδούς αναγνώρισης πατρότητας, παράνομης υιοθεσίας και μαστροπείας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Faliro Press News στο ακόλουθο λινκ:
http://faliropressnews.blogspot.gr/2016/10/sos.html?m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου